csu sibiu a plecat în turneu în slovacia. cu ce echipe joacă!

csu sibiuLotul CSU Sibiu a plecat în Slovacia pentru a disputa mai multe meciuri de pregătire, până la sfârșitul săptămânii. Elevii lui Dan Fleșeriu au programate 3 partide, dintre care una neoficială,  care va avea loc chiar miercuri, în compania echipei gazdă, KB Kosice.

CSU Sibiu joacă miercuri, de la orele 19:00, un prim meci, neoficial cu echipa gazdă a turneului din Kosice, urmând ca mâine să se dispute, la aceeași oră, și partida oficială. Vineri, baschetbaliștii noștri vor juca în compania echipei din Ungaria, MARSO Nyíregyháza, participantă și ea la turneul din Slovacia.
”Mergem la Kosice pentru a continua să construim relațiile de joc din cadrul echipei. E important ca jucătorii noștri tineri, fără experiență europeană, să ia contact cu mai multe tipuri de echipe, cu diferite filozofii ale jocului de baschet. Cred că aceste meciuri îi vor ajuta să se adapteze mai ușor și mai repede și la campionatul nostru. Suntem la jumătatea presezonului și aceste partide vor fi teste importante care ne vor ajuta să vedem exact unde ne aflăm și ce ajustări trebuie să mai facem”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Sibiu.
Sibienii se vor întoarce în țară sâmbătă, 12 septembrie 2015, urmând să continue pregătirea pentru competițiile interne. Aceștia vor participa, între 16 și 17 septembrie la Memorialul George Ziguli, în Pitești, iar primul meci oficial pe care CSU  Sibiu îl va disputa va fi în cadrul Cupei României, pe 22 septembrie 2015, acasă, în compania echipei BC Mureș Tg. Mureș.


Ultima oră

Comentariul meu

Publică