borza a numit un nou director general la poli motors sibiu. a adus un bucureștean!

sorin alionPresedintele grupului de firme Polisano, Remus Borza, l-a numit pe Sorin Alion in functia de Director General si Administrator al societatii Poli Motors Sibiu, dealer autorizat Toyota, incepand cu 1 septembrie 2015.

Poli Motors Sibiu este o reprezentanta de tip 3S, oferind un pachet de servicii complete specifice unui service auto precum un showroom, service complet si utilat conform standardelor internationale si vanzarea de piese de schimb originale.
Sorin Alion, 40 de ani, a preluat mandatul de conducere a companei care reuneste acum sub acelasi nume – Poli Motors – reprezentanta Toyota din Sibiu si agentul autorizat pentru service si vanzari Citroen.
Noul Director General al Poli Motors este din Sibiu, licentiat al facultatii de Management si Marketing din cadrul ASE Bucuresti si a acumulat o vasta experienta in cei peste 17 ani de activitate in industria auto. In perioada 1997-2004 Sorin Alion a facut parte din echipa care a pus bazele brandului BMW in Romania (Automobile Bavaria) fiind Coordonator al Departamentului National de piese BMW si Land Rover. Timp de 10 ani, incepand din 2005, a ocupat functia de Manager Regional After Sales la importatorul Toyota Romania. Sorin a trecut alaturi de aceasta companie prin toate etapele ei de dezvoltare si a adus-o la maturitate, depasind cu realizari deosebite momentele economice dificile din anii 2008-2010. Dupa experienta acumulata in primii 6 ani, Sorin a decis sa se dezvolte si in domeniul vanzarilor in cadrul aceleiasi companii devenind Network Development & Regional Sales Manager.
Misiunea noii echipe manageriale de la Poli Motors este de a folosi experienta celui mai mare producator mondial de automobile pentru a transforma reprezentanta din Sibiu dintr-un administrator de parc experimentat al grupului Polisano in cel mai performant centru de retail auto din zona. Compania isi propune sa reuseasca astfel sa atraga clientii Toyota si Citroen prin polarizarea judetelelor invecinate, precum Alba si Hunedoara, dar fara a se limita la acestea.


Schimbări pe bandă rulantă
Aducerea unui Director General la dealerul Toyota din afara grupului de firme Polisano continua politica de HR a Presedintelui grupului, av. Dr. Remus Borza, de schimbare a echipelor manageriale la toate firmele din grup. Amintim ca la conducerea distribuitorului de medicamente Polisano a fost adus Octavian George Iacob (ex Farmexpert), la Spitalul European Polisano a fost adus Celestin Constantin (ex Spitalul Universitar Floreasca si ex Spitalul de Urgenta Sf. Pantelimon), la fabrica de medicamente Polisano Pharmaceuticals a fost adus Sorin Banciu (ex Amgen) iar Mirela Jumanca a venit la conducerea Farmaciilor Polisano (ex Farmaciile Dona).

Ultima oră

Comentariul meu

Publică