video foto – a intrat cu mașina pe autostrada închisă și s-a înfipt între două basculante. imagini incredibile!

accident pe autostrada inchisa la sibiu (3)Un tânăr șofer în vârstă de 25 de ani și-a încercat norocul în noaptea de marți spre miercuri și a vrut să ajungă la Timișoara pe autostrada închisă de autorități între Sibiu și Sebeș. A sfârșit prin a tampona două basculante, unde a și rămas de altfel blocat.

Scene parcă desprinse dintr-un film de acțiune pe A1, între Săliște și Cunța. Un tânăr de 25 de ani a vrut să vadă dacă poate să treacă prin zona interzisă și a trecut de balizele care arată că autostrada între Săliște și Cunța este închisă. După câțiva kilometrii ”bolidul” pe care îl conducea s-a blocat între două basculante parcate în zona șantierului de pe A1. A crezut că poate să treacă printe ele, dar a apreciat greșit și s-a înfipt pur și simplu între acestea.accident pe autostrada inchisa la sibiu (2)
Giurgiuveanul se poate considera norocos, pentru că dacă nu erau acele basculante, ar fi ajuns într-o groapă de câțiva metri, acolo unde autostrada a fost decopertată complet de cei care fac reparațiile în zona cuprinsă între Săliște și Cunța.accident pe autostrada inchisa la sibiu (6)
”Numai soferul stie ce a avut în cap pentru că tot tronsonul a fost inchis. Sunt și semne indicatoare care arată că drumul era închis. Masina era intepenita intre basculante. A avur mare noroc ca a oprit intre ele, altfel se putea intampla o nenorocire. A dat balizele la oparte ca să intre în zonă. A fost mai ceva ca în filme”, spun muncitorii care au găsit mașina blocată între cele două basculante.accident pe autostrada inchisa la sibiu (1)
Șoferul care a fost protagonistul acestei întâmplări venea de la Bucuresti si vroia sa ajunga la Timisoara. Unul din cei patru pasageri care erau cu el în mașină, a sunat la politie și au anunțat incidentul.  accident pe autostrada inchisa la sibiu (5)Pentru fapta sa de ”vitejie”, șoferul a fost amendat cu 630 de lei pentru intrarea pe un drum inchis temporar si s-a ales și cu permisul suspendat pentru două luni.accident pe autostrada inchisa la sibiu (4)
Reamintim că lotul 3 al autostrăzii Sibiu – Orăștie, este închis pentru reparații capitale.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=v3_42B2jjaU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/v3_42B2jjaU/maxresdefault.jpg” caption=”Accident spectaculos pe A1 la Sibiu”]


Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Bolid??? WTF? Poate sibienii conduc magarul la caruta de numesc un ammarat de opel un bolid! Bine ca nu au spus “de lux”