puscalau

Prezentatoarea TV Mădălina Pușcalău s-a căsătorit cu pilotul Emil Dobrovolschi, preferatul Președintelui Klaus Iohannis atunci când trebuie să călătoreascpă cu aeronava prezidențială.

Madalina Puscalau a revenit in lumea televiziunii dupa o pauza de aproape un an si jumatate, perioada in care s-a dedicat trup si suflet relatiei pe care o avea cu Emil Dobrovolschi, unul dintre cei mai apreciati piloti ai Tarom. De altfel, Puscalau si Dobrovolschi s-au cunoscut chiar in timpul unei deplasari a jurnalistei cu aeronava prezidentiala, cand Dobrovolschi era la mansa avionului.

media_146703556207025300
Dobrovolschi este pilotul favorit al lui Klaus Iohannis, insotindu-l deseori in calatorii, cei doi cunoscandu-se de mai multa vreme, mai ales ca sunt din acelasi oras, Sibiu. Puscalau si Dobrovolschi au facut cununia civila la sfarsitul lui 2015, iar zilele trecute au organizat si nunta. Evenimentul a avut loc la un restaurant de langa lacul Chitila, iar momentul culminant al petrecerii a fost acela in care colegii piloti ai lui Dobrovolschi au facut acrobatii cu avioanele, chiar deasupra mirilor.


media_146703556441076700

Sursa www.wowbiz.ro

Ultima oră

Comentariul meu

Publică