primarul sibiului are covid - astrid fodor a fost la spital

Primarul Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a fost confirmată pozitiv la testarea pentru coronavirus. Sursele au declarat pentru Ora de Sibiu că aceasta a fost marți la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, iar în prezent se tratează acasă.

UPDATE

Reprezentanții Primăriei au confirmat oficial, pentru Ora de Sibiu, că primarul Sibiului este infectat cu COVID-19.

În prezent, Astrid Fodor se află la domiciliu și urmează tratament.

https://www.dailymotion.com/video/x87h0pz


Știrea inițială 

Potrivit surselor Ora de Sibiu, primarul Sibiului s-a testat pentru COVID-19, iar rezultatul a fost pozitiv. Fodor a fost marți dimineață la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru investigații medicale suplimentare. Sursele spun că și secretara primarului se află în izolare.

Contactată de Ora de Sibiu, Corina Bokor, viceprimarul Sibiului, a declarat că a preluat atribuțiile lui Fodor, fără a menționa însă care sunt motivele pentru care Fodor lipsește. „Am preluat prerogativele și am delegare pe ziua de astăzi (n.red.: marți). Nu este nimic urgent, doar ceea ce se afla pe agenda de astăzi”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Corina Bokor, viceprimarul Sibiului. 

Vă reamintim că luni a fost confirmat cu Covid și prefectul județului, Mircea Crețu. Acesta are pentru a doua oară boala. DETALII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A PREFECTULUI, AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică