video foto autostrada sibiu – oraştie: cum arată viaductele şi primul tunel de autostradă din românia înainte de inaugurare

Cu mai putin de o lună înainte de inaugurarea a trei din cele patru tronsoane de autostradă din România, lucrările sunt în toi. Primul tunel de autostradă şi cel mai mare viaduct de autostradă din România sunt aproape finalizate.

Astăzi au apărut pe youtube imagini video cu stadiul actual al lucrărilor la autostrada Sibiu – Orăştie .

Din imaginile video filmate de cei de la TS şi Sibiu Aerial se poate observa cu uşurinţă că stadiul lucrărilor este destul de avansat pe tronsonul IV şi destul de lent pe tronsonul III, în zona viaductului de la Aciliu, acolo unde sunt probleme cu alunecările de teren.autostrada sibiu - orastie (1)Se poate observa foarte clar că alunecările au afectat o zonă destul de mare şi din acest motiv lucrările pe acest tronson vor mai dura. autostrada sibiu - orastie (2)De asemenea se distinge clar că cel mai mare viaduct de autostradă din România este finalizat. autostrada sibiu - orastie (5)A fost turnat şi asflatul şi mai sunt de montat parapeţii laterali.autostrada sibiu - orastie (4)Autostrada Sibiu – Orăștie va fi inaugurată cel mai probabil în jurul datei de 5 decembrie.autostrada sibiu - orastie (7) autostrada sibiu - orastie (8)Vorbim de loturile 1,2 și 4 ale autostrăzii care ar fi trebuit să fi fost gata la 1 aprilie 2013.Lotul 3 va fi inaugurat cel mai devreme în luna iulie a anului următor.autostrada sibiu - orastie (9) Tunelul de autostradă este gata


Primul tunel de autostradă din România este şi el finalizat în proporţie de 80 la sută.autostrada sibiu - orastie (11)

Asfaltul de uzură a fost turnat şi acum se lucrează la terasamentul de deasupra acestuia, acolo unde va fi plantată vegetaţie naturală.

YouTube video

De asemenea se fac şi lucrările la parapeţii laterali de la ambele ieşiri din tunel.autostrada sibiu - orastie (15)Se lucrează de zor şi la ieşirile din autostradă în DN1, atât în zona Sălişte cât şi în zona Miercurea Sibiului.
YouTube video

Sursa ilustratii: youtube, SibiuAerial&TS

Ultima oră

Comentariul meu

Publică