video - sibian lovit și jignit de cei de la ridicări auto! imaginile sunt revoltătoare!

Un sibian susține că a fost agresat și apostrofat de angajați ai SC Piețe Sibiu, societate aflată în subordinea Primăriei Sibiu. Scandalul ar fi plecat de la faptul că tânărul, care ar fi parcat regulamentar, ar fi încercat să iasă dintr-un loc de parcare, moment în care a fost jignit de cei doi angajați ai societății.

scandal

Un sibian a fost jignit și bruscat de unul dintre angajații de la SC Piețe Sibiu SA, societate aflată în subordinea primăriei, după ce, susţine el, a încercat să iasă cu maşina de pe unul dintre locurile de parcare amenajate de municipalitate de pe Calea Dumbrăvii. Sibianul a descris evenimentul pe blog-ul personal.

[contextly_auto_sidebar id=”EMTGgVAJ60hj9w2hTukyktEt9S2onOms”]

“Într-o luni, la fix 11:54, stăteam lângă maşina mea parcată regulamentar şi vorbeam la telefon. Pentru că am văzut că vine o maşină ce vrea să parcheze, m-am grăbit să termin convorbirea şi să urc la volan pentru a-i lăsa locul meu. La momentul ăsta nu am băgat de seama că e vorba de angajaţi ai celor de la SC Pieţe Sibiu SA. Aşa cum ziceam, am închis telefonul, am urcat în maşină după care am dat să ies din parcare… moment în care cel din spate (al cărui loc de parcare voiam să i-l cedez) mă claxonează şi începe să gesticuleze mahalagistic. Apoi mi-a spus nişte cuvinte nu tocmai decente ca să nu spun chiar “nesimţite””, povestește sibianul. El a postat și un video în care angajații societății aflate în subordinea Primăriei Sibiu îl amenință și îl jignește “Tunde-te că nu ești fetiță” sau “Când te prind, te ridic!”. De asemenea, sibianul a mai spus că a doua zi după cele întâmplate, bărbatul care apare în imagini, după ce l-a văzut în trafic, “a dat să sară în fața mașinii mele, făcându-mi scene obscene”. “De la ameninţări a trecut la intimidare filmându-mi maşina iar poliţista cu care era (care nici ea nu a fost tocmai o domnişoară având în vedere că m-a şi lovit – se vede pe filmare) mi-a fotografiat maşina şi a dat-o prin staţie ca să fie verificată”, s-a plâns tânărul.


Sursa: blog-ul personal al sibianului

VEZI VIDEO

[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=qa21J_Dr6Z0″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/qa21J_Dr6Z0/maxresdefault.jpg” caption=”Am luat-o pe cocoaşă de la cei ce ridică maşinile. Şi nici măcar nu am parcat neregulamentar! (2)”]

 

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

Publică

  1. Ma surprinde reactia cititorului “nu conteza”.Un posibil masochist!!!Cum sa nu conteze?Politia agreseaza oameni nevinovati pe strada, fara ca cineva sa ia atitudine iar tu spui ca nu conteaza, ca nu este o problema serioasa?Ma intreb cine e mai dus cu capul……tu sau cei din clipul difuzat?Reprezinti imaginea Roamaniei de azi : politicienii ne fura pe fata……..reactia noastra: : “nu conteaza!”, politistii agreseaza oameni nevinovati ……reactia noastra: “nu conteaza!”.La toate aceste provocari suntem inerti, asa ne este felul.Din aceasta cauza isi permit sa faca ceea ce vor.Nu exista o opinie publica puternica, consolidata.Felicitari autorului acestui material video pentru ca a luat atitudine.Aceste incercari comuniste, vulgare de a reduce la tacere oameni nevinovati, dar care ne deranjeaza, nu isi mai au loc in spatiul romanesc.

  2. Revoltatoare mi se par aceste stiri de doi lei cum de altfel sunt si jurnalistii de la ora de sibiu. Probabil ceea ce v-a revoltat este “samanta de olteni” frustrati pe care, se pare ca o purtati avand in vedere caracterul bombastic al stirilor care nu au nici un fel de substanta. Mereti la voi in valcea si ca la SIBIU nu se gusta acest stil.

  3. impresionant…cred ca ai cosmaruri noaptea,saracu de tine …m-am speriat cand am vazut atata violenta

  4. ui la el pisatu retardatu dracu….si pizda aia de la gradinarii publici. a fost asta cu camera slab ca ala e o motarca . a venit la mine nervos tot asa eram pe trotuar ce-i drept dar acolo la san paolo, cam peste drum de unde e filmarea asta dar pe colt cu mihai viteazul si m-am intarit pe picioare si i-am bagat palma in fata la pizda ala. si moarta aia de cioara unflata ce vrea ? cauta-ma pretene ca ti-l aduc in genunchi pe pisalaul ala, mortii masii

  5. din filmare nu rezulta absolut nimic in afara limbajului toporistic al celor de la ridicari. Nu vad lovire , limbaj vulgar sau amenintari asa cum sustine proprietarul masinii.