video foto – liceul de artă a închis parcarea auto din curte. poartă încuiată cu lacăt!

parcare liceul de arta sibiu (5)Conducerea Liceului de Artă din Sibiu a pus în aplicare un plan prin care parcarea folosită de orice doritor, să nu mai fie folosită de toată lumea. Accesul este restricționat de câteva zile.

Sibienii care nu găsesc locuri de parcare în zona centrală a orașului și obișnuiau să își lase mașinile în apropiere, într-o parcare aflată la 3 minute de Piața Mare, au de câteva zile parte o surpriză neplăcută.
Parcarea din curtea Liceului de Artă, pe care fostul edil al orașului și actual președinte al României o recomanda șoferilor spre folosință, este închisă. O poartă de fier acționată manual, blochează accesul auto, iar în curte stau acum parcate doar mașinile cadrelor didactice sau ale personalului angajat la liceu.
Pentru ca accesul să rămână exclusivist, cei de la liceu au închis poarta cu lacăt, ca nu cumva vreun șofer mai tupeist să o deschidă și să parcheze mașina în interiorul curții.
Nici pietonii nu au parte de un tratament diferit. Dacă ați obișuit să coborâți scările pentru a ajunge în parcarea din fața curții, atunci acest lucru nu mai e posibil. Pentru asta trebuie să ocoliți tot liceul și să mergeți pe lângă teatrul Gong, pentru a ajunge în parcarea exterioară. Chiar dacă există o poartă pentru accesul persoanelor, ei bine și aceasta este închisă.


Reprezentanții primăriei spun că parcarea este una privată. ”Este vorba de o proprietate privată și face parte din terenul liceului”, a explicat Mirela Gligore, de la Biroul de Presă al Primăriei Sibiu.
Pe de altă parte însă liceul este în subordirea municipalității locale, primăria fiind cea care administrează toate unitățile școlare din Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=DTyVcmA7RB8″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/DTyVcmA7RB8/maxresdefault.jpg” caption=”Parcare inchisa la Liceul de Arta din Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu