antrenorul lui csu nu pune preț pe cupa româniei. sibiul e în turneu la pitești

img_8077-2.jpgElevii lui Dan Fleșeriu au plecat la Pitești, acolo unde vor participa, zilele acestea, la Memorialul Georgel Ziguli. Primul meci îl vor disputa miercuri, de la orele 17:00, în compania echipei gazdă. Dan Fleșeriu spune că pentru el prioritate în acest sezon este campionatul si ni Cupa României.

Înaintea plecării la Pitești, antrenorul principal al CSU Sibiu, Dan Fleșeriu, a făcut câteva remarci referitoare la echipa sa și la felul în careva folosi aceste meciuri, importante din punctul de vedere al pregătirii.
”Ne aflăm în faza de pregătire și în nici un caz nu suntem la maxim. Maximum ne plănuim să fim undeva la mijlocul lunii octombrie. Noi am început pregătirea cu jucătorii români, la începutul lunii trecute, apoi și cu cei străini care au venit până în 20 august. Am avut și modificări în lot și nu avem cum, nici nu trebuie să fim, sută la sută. După seria de meciuri amicale putem să ne dăm seama cam ce am putea face în campionat și, deocamdată, eu sunt mulțumit. Până acum am pus în aplicare doar jumătate din ceea ce ar trebui să punem în practică din apărarea om la om sau apărarea zonă sau din atacurile împotriva apărătorilor adversarilor.Vom folosi acest turneu ( n.r. Memorialul Georgel Ziguli) pentru a vedea dacă mai putem pune în aplicare câte ceva. De asemenea, ne vor ajuta și meciurile cu Târgu Mureș, din Cupa României. De la început am spus că nu vor fi un obiectiv major pentru noi. Dacă putem câștiga este foarte bine, dar mai mult ne vom folosi de aceste două meciuri pentru a închega relațiile de joc”, a declarat Dan Fleșeriu.
CSU Sibiu joacă miercuri, de la orele 19:00, în compania gazdelor de la BCM U Pitești. La turneu mai participă Steaua CSM Eximbank și Lukoil Academic Sofia. Mîine sunt programate de la orele 17:00 finala mică și de la 19:00 finala mare.


Ultima oră

Comentariul meu