pățanie incredibilă a unui sibian la pescuit. salvat cu barca de pompieri din mijlocul oltului!
foto: arhivă

oltul la turnu rosuUn sibian care se afla miercuri dimineață la pescuit pe râul Olt în apropiere de localitatea Turnu Roșu, a trăit clipe de coșmar. Omul a sunat la 112 și a cerut să fie salvat de pe o insuliță din mijlocul Oltului după ce apa a crescut vertiginos în doar câteva minute.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Cisnădie, a trăit miercuri o întâmplare ce este demnă de povestit nepoților. Acesta a ieșit la pescuit pe râul Olt, în zona localității Turnu Roșu. Omul și-a aranjat undița și s-a pus pe un petec de pământ ca să pescuiască.
În doar câteva minute însă toate planurile legate de o zi frumoasă la pescuit, au fost năruite. Apa a început să crească rapid în jurul său și s-a trezit blocat pe o insuliță artificială. Pentru că apa era destul de mare, din cauza faptului că cei de la barajul de pe Olt de la Racovița, au dat drumul unei vane a hidrocentralei, cisnădianul a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților. ”Bărbatul în vârstă de 45 de ani, a fost preluat în condiții de siguranță, de către echipajul ajuns la fața locului cu barca pneumatică. Persoana salvată nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, spun cei de la ISU Sibiu.


Ultima oră

Comentariul meu