sibiul devine capitala dansului mondial în weekend. se anunță super spectacol!

dansCea mai importantă competiție de dans sportiv din România are loc la Sibiu între 25 și 27 septembrie. Biletele pentru acest eveniment costă între 15 și 50 de lei și pot fi achiziționate de la caseria Sălii Transilvania în avans și în zilele de concurs.

Transylvanian Grand Prix aduce la Sibiu, între 25 și 27 decembrie, peste 1500 de sportivi din peste 25 de țări pentru cel mai important open de dans sportiv ce are loc anul acesta în România. Evenimentul va avea loc în Sala Transilvania, pe o suprafață de competiție de 24 x 16 metri.
Openul de dans sportiv ce va avea loc la Sibiu este structurat pe categorii de vârstă, plecând de la 6 ani până la echipele profesioniste care vor performa în ultima parte a evenimentului. Prima dintre competiții este dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby și celor ce corespund categoriilor de experiență E și D. A doua secțiune a competiției este dedicată tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv seniorilor peste 65 de ani, cu statut semi-profesionist iar ultima categorie, World Open, este dedicată echipelor profesioniste. Până în acest moment, în competiția World Open sunt înscrise peste 20 de perechi din Top 50 – World Ranking List.
Pe lângă sportivii veniți la Sibiu din toată lumea, Transylvanian Grand Prix aduce peste 30 de arbitri și oficiali internaționali și peste 50 de arbitri și oficiali români, alături de președintele Federației Române de Dans Sportiv, dl. Vasile Gliga, care este și membru în prezidiul Federației Mondiale de Dans Sportiv. Toți acești oficiali ai dansului sportiv mondial vor participa la un congres organizat de Federația Internațională. Congresul dedicat arbitrilor este programat pentru data de 25 septembrie. Specialiști ai dansului vor pregăti arbitri în noile reglementări de arbitraj la nivel mondial.
Ultima zi a Transylvanian Grand Prix aduce publicului un super spectacol de dans sportiv. Pe ringul de dans din Sala Transilvania îi vom putea urmări pe campionii mondiali de ShowDance, Roman Ciflicli și Mirona Gliga. Cuplul de dansatori a câștigat titlul suprem la campionatul ce a avut loc la Chengdu, în China.
Transylvanian Grand Prix începe în 25 septembrie, la ora 16, cu competițiile naționale pe clase valorice. Ultima categorie care va intra în concurs este Rising Star, categorie care include perechile aflate în ascensiune dar care încă nu fac parte din Top 50 mondial. În 26 septembrie pe ringul de dans vor intra participanții înscriși în Open-ul internațional, în ordinea categoriei de vârstă, la secțiunea standard iar duminică vine rândul secțiunii latino și show-ului demonstrativ realizat de campionii mondiali.
Biletele pentru acest eveniment costă între 15 și 50 de lei și pot fi achiziționate de la caseria Sălii Transilvania în avans și în zilele de concurs.


Ultima oră

Comentariul meu