Au alergat și au pedalat prin ploaie la Sibiu. Nimic nu i-a împiedicat să facă asta!

0 139

Duathlon ChallengePeste 100 de concurenţi au sfidat ploaia şi au finalizat cu succes competiţia la Duathlon Challenge 2015. În ciuda ploii de toamnă, concurenţii s-au aventurat pe traseul competiţiei şi au finalizat cursa cu succes.

Duminică, 27 septembrie 2015, peste 100 de concurenţi s-au aliniat la startul Duathlon Challenge 2015, dovedind că ploaia nu este un impediment pentru mişcare. La ora 10.00, la scena de pe lacul din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, s-a dat startul competiţiei Duathlon Challenge în echipe de 2 concurenţi + 1 bicicletă pe traseu de 20 km, respectiv 3 concurenţi + 2 biciclete pe traseu de 30 km. O cursă specială doar de biciclete a fost creată pentru categoria Family, la care au luat parte câte un adult + 1 copil.
În ciuda ploii de toamnă, concurenţii s-au aventurat pe traseul competiţiei şi au finalizat cursa cu succes, primele trei echipe de la fiecare categorie de concurs fiind răsplătite cu aplauze, diplome, trofee, medalii şi premii.
Evenimentul s-a aflat la cea de-a doua ediţie și are ca scop să promoveze combinarea a două ramuri sportive în cadrul unui concept interesant și provocator, alergarea și mersul pe bicicletă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...