job tineri

Ocuparea forţei de muncă în rândul tinerilor reprezintă o prioritate atât la nivel european cât şi naţional, motiv pentru care Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în parteneriat cu Universitatea “Lucian Blaga”Sibiu prin Biroul de Consiliere Psihologică şi Alumni, va organiza în data de 26.05.2016 “Bursa locurilor de muncă pentru tineri” (viitori absolvenţi, studenţi şi elevi) care doresc să se angajeze pe perioada vacanţei de vară.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Facultăţii de Inginerie “Hermann Oberth” Sibiu, str. Emil Cioran nr. 40, începând cu ora 10. Acţiunea va reuni angajatori din judeţul Sibiu, care-şi vor prezenta oferta de locuri de muncă vacante precum şi cerinţele posturilor care urmează să fie ocupate.
Obiectivele acestei acţiuni sunt de a realiza un contact direct într-un cadru organizat, a angajatorilor cu un număr cât mai mare de tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă, de a întreține un dialog și de a crește gradul de ocupare a tinerilor pe piaţa forței de muncă.
Participarea atât a angajatorilor cât şi a tinerilor care doresc să-şi găsească un loc de muncă este gratuită.
Angajatorii interesaţi să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089.

Ultima oră

Comentariul meu