reacția primăriei despre situația de pe varului și viile sibiului. când vor vedea asfaltul

 

img_0292

Locuitorii de pe Varului și Viile Sibiului sunt nemulțumiți de faptul că străzile nu le sunt asfaltate și de fiecare data când plouă sunt pline de noroi. Și mașinile li se strică des din cauza gropilor.

Reprezentanții Primăriei le răspund însă că situația se va remedia…într-un fel.


”Străzile de pământ sunt în atenția Primăriei Sibiu. În prezent sunt în lucru pentru modernizare 20 de astfel de artere, cu finanțare din bugetul local. Modernizarea altor 32 de străzide pământ este deja licitată, finanțarea fiind asigurată din împrumutul pe care Primăria Sibiu l-a contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Până în momentul în care strada Varului va fi inclusă în planul de modernizare, pe această stradă se vor efectua lucrări de întreținere. În cazul străzii Viile Sibiului, un tronson al acesteia este în prezent în lucru, foarte aproape de finalizare. Pentru tronsonul rămas al străzii și prelungirile acesteia este necesară mai întâi reglementarea juridică a drumului, lucrare în curs. Următoarea etapă planificată pentru acest an este includerea pe lista de investiții a realizării documentației tehnice pentru modernizare.” Este răspunsul Primăriei Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Acelasi raspuns care ni se da de ani buni de zile.Suntem pe listele de modernizare de ficare data cand se intreaba municipalitatea dar la fata locului nu se schimba nimica.