Carpatica Asig a intrat în faliment. S-a facut anunțul oficial

0 300

carpatica asig

Carpatica Asig a intrat în procedurile de faliment după ce Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a decis retragerea autorizației de funcționare. ASF a făcut acest lucru după ce a constatat starea de insolvență a societății.

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu a declarat recent că șansele de salvare ale companiei de asigurări Carpatica Asig sunt foarte mici, adăugând că situația asigurătorului va fi clarificată curând.
„Avem cele trei mari cazuri: Astra, Carpatica, City Insurance. Astra este deja istorie, la Carpatica probabil vom ști foarte curând încotro se îndreaptă. Șansele de a fi salvată sunt foarte mici. Sper ca lucrurile să nu meargă în aceeași direcție și la City Insurance. Deocamdată, la City există un plan de redresare pe care urmează să-l aprobăm, există niște angajamente de capitalizare”, a spus Mișu Negrițoiu, întrebat dacă ar putea exista schimbări în rândul jucătorilor din piața de asigurări.
Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a respins, la începutul lunii trecute, proiectul de achiziție prezentat de societatea IIC România B.V. în vederea dobândirii unei participații calificate din capitalul social al societății Carpatica Asig.

www.agerpres.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...