update video foto ursul care s-a plimbat liber prin sibiu a fost impuscat mortal in curtea unei fabrici in terezian

ursul-impuscat-sibiu3Poliția, jandarmii si politia locala sunt in alerta maxima dupa ce un urs adult a fost vazut in zona hotelului Ibis din Sibiu. Ursul a ajuns până la urmă în zona Piața Cibin, a traversat râul și apoi a fost împușcat în curtea unei întreprinderi pe strada Lungă.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE URSUL A FOST ÎMPUȘCAT

CITEȘTE ȘI: UN NOU EȘEC AL AUTORITĂȚILOR – Dacă nu s-a tranchilizat singur, ursul care s-a plimbat prin Sibiu a fost împușcat

UPDATE 5 – URSUL A FOST IMPUSCAT
Ursul a fost prins pe strada Lunga, in curtea unei fabrici. S-a incercat impuscarea cu tranchilizante fara succes, a fost insa impuscat mortal cu o arma de vanatoare.

UPDATE 4 – Ursul s-a deplasat spre Piața Cibin pe strada Korsakov
Mai multe persoane au semnalat la 112 că ar fi văzut ursul în zona străzii Noica. De asemenea se pare că acesta a părăsit perimetrul hotelului IBIS și a fost semnalată prezența lui în zona Piața Cibin pe strada Korsakov. Poliția nu a închis deocamdată nici o stradă, dar animalul este căutat cu toate echipajele disponibile. Altfel mai multe echipaje SMURD, poliție și pompieri au putut fi văzute miercuri dimineață în jurul orei 7.00 în apropiere de hotelul Ibis.

UPDATE 3 – Ursul nu e de la Zoo
Reprezentanții primăriei municipiului Sibiu au confirmat pentru Ora de Sibiu că ursul văzut prin oraș nu este de la Grădina Zoologică. ”Acel animnal nu este de la Zoo”, a spus Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.


UPDATE 2 – SMURD deplasat la fața locului
Un echipaj Smurd s-a deplasat in zona la solicitarea politiei pentru a asigura asistenta medicala la nevoie pentru cei ce intervin la prinderea ursului.

UPDATE 1 – ECHIPĂ pentru prinderea ursului
În urma unui apel la 112 prin care se semnalează prezența în zona centrală a municipiului Sibiu (Calea Dumbrăvii -Someșului) a unui urs, echipe mixte de polițisti – jandarmi – pompieri și reprezentanți ai Grădinii Zoologice, acționează pentru identificarea si prinderea acestuia. “Atenționam cetățenii să manifeste o atenție sporită și să sesizeze prin 112 orice eveniment”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

STIREA INITIALA
Animalul a fost vazut de mai multe persoane in zona Ibis, Somesului. S-a sunat la 112 si s-a anuntat ca a fost semnalat un urs  de dimensiuni mari in libertate. Zona este impanzita de politisti, jandarmi, si politie locala pentru a gasi animalul. “Nu este o semnalare falsa. Recomandam evitarea zonei”, spun cei de la politie. foto: arhiva

S-a mai întâmplat și în 2015
Ursul văzut prin Sibiu miercuri dimineață nu este primul care ajunge în oraș. Pe 6 aprilie 2015 mai mulți sibieni au sunat la 112  și au semnalat că au văzut un pui de urs în zona strada Abatorului și strada Podului. pui de urs 9Până la urmă a fost vorba de un singur animal, care a ajuns în pivnița unor sibieni ce locuiesc pe Moara de Scoarță. După două ore puiul a fost prins și dus la Zoo. Detalii AICI despre acest caz!

VIDEO NOU: Ar trebui să-și dea cineva demisia pentru împușcarea ursului? Sibienii vor cere demisii în Piața Mare

Ultima oră

Participă la discuție

14 Commentarii

Publică

  1. Nu lasati inca o mizerie ca aceasta sa fie trecuta cu vederea. In 2011 cand au executat tigrul in padure au scapat, hai sa facem de data aceasta sa nu mai scape…sa le bata obrazul niste oameni importanti din europa. Faceti publica intamplarea, dati un e-mail (in engleza sau franceza!!!) cu poze, linkuri, filmulete si ce mai doriti la acest ONG:

    info@eurogroupforanimals.org

    Hai sa-i facem si noi de kkt prin UE!

  2. Să-mi bag **** în m**** voștri de incompetenți. Cum **** mea nu ați nimerit ursul ăla cu tranchilizantele ****? Și ce m*** voștri, ați rămas fără tranchilizante de a trebuit să îl omorâți? Făceați perimetru în jurul lui, pe o rază de câteva case, cu umflații ăia de la jandarmerie țineți publicul deoparte și îl adormeați acolo. Voi meritați să fiți împușcați în genunchi, să cerșiți toată viața voastră milă. Am avut impresia că e mai multă minte în zona aia a României, dar e fix p***.

  3. cred ca ii era cuiva pofta de carne de urs. tranchilizante nu au putut sa foloseasca? bagamias pula in gura lor de idioti si barbari ce sunt

  4. Ursu merge sus pe casa
    La sibiu cu blana-I deasa

    Un urs mic si amarat
    Toata lumea l-a gonit

    El a fost tranchilizat
    Cu un golt , direct in cap

    In loc sa il capturati
    Ca trofeu vreti sa il luati

    Mai tarziu vor disparea
    Pe cine veti impusca ???

  5. Preluat de pe turnulsfatului: un alt urs este la două trei străzi de piața mare, iar unul și mai mare, cred că e mama lor, e la marginea magazinului acela mare dela intrare in oraș. Acum i-am văzut din mașină…nu e glumă!

    1. dacă erai sibian, nu cumva spuneai cum se numește magazinul ăla mare de la intrare în oraș? app această intrare la care faci referire, așa-i că-i cea dinspre brașov?

  6. bravooo, inca o situatie de urgenta tratata cu profesionalism…astia oare stiu ce substanta trebuie folosita la tranchilizante sau pun apa minerala in ele?

  7. his name was martinica
    and he just wanted some papica
    wandering through the streets of sibiu
    and everybody just went pew pew
    he was a massive brown bear
    but shitty sibiu was far more to bear
    they went on a tranquilizer galore
    but he just stood there and said: more
    then they shot him to a bore
    and eventualy he collapsed: mor