UPDATE VIDEO FOTO Ursul care s-a plimbat liber prin Sibiu a fost impuscat mortal in curtea unei fabrici in Terezian

xcape room sibiu

ursul-impuscat-sibiu3Poliția, jandarmii si politia locala sunt in alerta maxima dupa ce un urs adult a fost vazut in zona hotelului Ibis din Sibiu. Ursul a ajuns până la urmă în zona Piața Cibin, a traversat râul și apoi a fost împușcat în curtea unei întreprinderi pe strada Lungă.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE URSUL A FOST ÎMPUȘCAT

CITEȘTE ȘI: UN NOU EȘEC AL AUTORITĂȚILOR – Dacă nu s-a tranchilizat singur, ursul care s-a plimbat prin Sibiu a fost împușcat

UPDATE 5 – URSUL A FOST IMPUSCAT
Ursul a fost prins pe strada Lunga, in curtea unei fabrici. S-a incercat impuscarea cu tranchilizante fara succes, a fost insa impuscat mortal cu o arma de vanatoare.

UPDATE 4 – Ursul s-a deplasat spre Piața Cibin pe strada Korsakov
Mai multe persoane au semnalat la 112 că ar fi văzut ursul în zona străzii Noica. De asemenea se pare că acesta a părăsit perimetrul hotelului IBIS și a fost semnalată prezența lui în zona Piața Cibin pe strada Korsakov. Poliția nu a închis deocamdată nici o stradă, dar animalul este căutat cu toate echipajele disponibile. Altfel mai multe echipaje SMURD, poliție și pompieri au putut fi văzute miercuri dimineață în jurul orei 7.00 în apropiere de hotelul Ibis.

UPDATE 3 – Ursul nu e de la Zoo
Reprezentanții primăriei municipiului Sibiu au confirmat pentru Ora de Sibiu că ursul văzut prin oraș nu este de la Grădina Zoologică. ”Acel animnal nu este de la Zoo”, a spus Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

UPDATE 2 – SMURD deplasat la fața locului
Un echipaj Smurd s-a deplasat in zona la solicitarea politiei pentru a asigura asistenta medicala la nevoie pentru cei ce intervin la prinderea ursului.

UPDATE 1 – ECHIPĂ pentru prinderea ursului
În urma unui apel la 112 prin care se semnalează prezența în zona centrală a municipiului Sibiu (Calea Dumbrăvii -Someșului) a unui urs, echipe mixte de polițisti – jandarmi – pompieri și reprezentanți ai Grădinii Zoologice, acționează pentru identificarea si prinderea acestuia. „Atenționam cetățenii să manifeste o atenție sporită și să sesizeze prin 112 orice eveniment”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

STIREA INITIALA
Animalul a fost vazut de mai multe persoane in zona Ibis, Somesului. S-a sunat la 112 si s-a anuntat ca a fost semnalat un urs  de dimensiuni mari in libertate. Zona este impanzita de politisti, jandarmi, si politie locala pentru a gasi animalul. „Nu este o semnalare falsa. Recomandam evitarea zonei”, spun cei de la politie. foto: arhiva

S-a mai întâmplat și în 2015
Ursul văzut prin Sibiu miercuri dimineață nu este primul care ajunge în oraș. Pe 6 aprilie 2015 mai mulți sibieni au sunat la 112  și au semnalat că au văzut un pui de urs în zona strada Abatorului și strada Podului. pui de urs 9Până la urmă a fost vorba de un singur animal, care a ajuns în pivnița unor sibieni ce locuiesc pe Moara de Scoarță. După două ore puiul a fost prins și dus la Zoo. Detalii AICI despre acest caz!

VIDEO NOU: Ar trebui să-și dea cineva demisia pentru împușcarea ursului? Sibienii vor cere demisii în Piața Mare

Citește și Mai multe de acelasi autor

Comentarii

Loading...