foto - trei lamborghini în coloană după un tractor la cârțișoara. poza e virală pe internet
Foto - Lamborghini, site-ul oficial

O fotografie cât o mie de comparații. Acum două săptămâni Lamborghini a filmat o reclamă pe Transfăgărășan, în care s-au folosit autoturismele de top ale mărcii.

Pe lângă videoclipul care îți taie respirația și îl poți vedea aici, o fotografie a devenit virală. În ea apar cele mai scumpe mașini din lume, alături de unul din cele mai ieftine mijloace de locomoție- un tractor.
VEZI AICI detalii despre toți bolizii din reclamă
Poza a fost făcută de cei de la Go Visit Transilvania la Cârțișoara, unul din satele sibiene aflate pe drumul către Transfăgărășan, acolo unde s-a filmat reclama.


Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

Publică

  1. Ma gandesc ca de aceea s-au filmat dupa tractor, ca la inceput Lamborghini era fabrica de tractoare.

  2. Alăturarea nu este întâmplătoare, fiindcă se ştie că la început Lamborghini a fabricat tractoare şi încă mai fabrică. Nu ştiu dacă “mijlocul de locomoţie” este chiar un tractor Lamborghini, însă ideea fotografiei nu a fost contrastul dintre cele două categorii de vehicule, ci tocmai originea lor comună. Dar probabil domnişoara Roxana David, în goana după senzaţional, o fi crezut că cei de la Lamborghini or fi vrut să-l facă de râs pe “săracul” tractorist care nu are bani să-şi cumpere şi el o maşină de fiţe şi se duce la Mall cu tractorul.

  3. Tractorul nu este un “mijloc de locomotie” ci un utilaj agricol. Inte general tractoarele folosite la fermele mari costa in medie 150000$, cele mai scumpe modele pot ajunge si la 500000$, adica cat doua Lamborghini.