un nou hipermarket în sibiu pe calea cisnădiei. proiectul e în dezbatere publică

Dezvoltarea imobiliară a zonei Calea Cisnădiei atrage după sine nevoia unui spațiu comercial. Se dorește construirea unui hipermarket, iar planul acestuia a fost scos la dezbatere publică de către Primăria Sibiu.

Conform PUZ-ului, centrul comercial va fi construit pe o suprafață de 4.800 de metri pătrați, pe terenul celor de la SC Total NSA SRL. Înălțimea clădirii va fi între 16 și 20 de metri, construită pe trei etaje plus mansardă. Noul hipermarket va avea o parcare proprie, dar și zone cu verdeață. Planul noii construcții poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sibiu, iar eventualele propuneri pot fi depuse în termen de 25 de zile.


Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. In zona exista deja un spatiu comercial de mari dimensiuni nefolosit la foarte mica distanta de zona vizata. Cum justifica primaria acordarea unei asemenea aprobari in acea zona care este deja supra-ocupata de constructii? Spatiul respectiv e actualmente un spatiu verde si de agrement. Cu ce justificari il distrugeti? Stim, patronii firmei respective au nume sonore in Sibiu dar asta nu este suficient