foto – două sibience au creat cei mai apreciați pantofi cu toc. se vând ca pâinea caldă

Părerile despre ce e cel mai frumos la o femeie sunt împărțite. Unii spun că ochii, unii că mâinile, alții că picioarele. Pentru cei care înclină spre ultima variantă, două sibience au găsit soluția perfectă pentru a fi puse în evidență: niște pantofi cu toc nemaiîntâlnit în România.

Doctorand în pantofi cu toc
Dana Iuga a studiat designul vestimentar, iar pantofii au fost dintotdeauna elementul care i-a plăcut cel mai mult. Tocmai de aceea a ales să se specializeze în acest domeniu și a făcut un doctorat. Vă vine sau nu să credeți, există așa ceva. Teza ei a fost ”Evoluția pantofului cu toc de la Ecaterian de Medici la Christian Louboutin”. Și cum era și normal, a ales să își deschidă o afacere în acest domeniu. S-a asociat cu prietena ei, Alina Popa, care se ocupă de managementul firmei.

foto – două sibience au creat cei mai apreciați pantofi cu toc. se vând ca pâinea caldă
Alina Popa și Dana Iuga, fondatoarele Hardot

Vor să redea femeii ce e al ei
Cele două sibience au adus pe piața pantofilor din România ceva inedit. ”Pantofii noștri sunt în marea lor majoritate cu toc de 12. Așa un toc înalt nu se găsea pe piața de la noi, pentru că sunt destul de greu de realizat. Așa că noi am decis să fabricăm așa ceva”, spune Dana.
foto – două sibience au creat cei mai apreciați pantofi cu toc. se vând ca pâinea caldăPantofii sibiencelor readuc sexualitatea femeii în prim plan. ”Cu cât tocul e mai înalt, cu atât postura femeii care îl poartă e mai dreaptă. Asta înseamnă că sânii îi sunt împinși înafară, fundul stă mai ferm, deci per total femeia e mult, mult mai sexy. Asta ne dorim noi, să reamintim femeii că poate fi sexy, trebuie doar să își dorească asta”, spune Dana.

Așa s-a ”născut” și numele brandului- Hardot. Adică ”hard dot”, adică punctul forte al femeii.foto – două sibience au creat cei mai apreciați pantofi cu toc. se vând ca pâinea caldă

Simpli, dar de efect
Dar cum se descurcă femeile care și-ar dori un astfel de pantof, dar înălțimea tocului o descurajează? ”Dacă își dorește așa ceva atunci cu siguranță că va reuși. Trebuie să facă un pic de exercițiu prin casă, până când se obișnuiește cu poziția corpului, iar apoi, când își va da seama că este admirată de ceilalți pentru încrederea pe care o emană, cu siguranță că nu va mai da jos pantofii”, spune Alina.


VIDEO FOTO Jennifer Lopez face furori cu pantofi inventați de două tinere din Sibiu – ”Au furat spectacolul!”

foto – două sibience au creat cei mai apreciați pantofi cu toc. se vând ca pâinea caldăPantofii creați de cele două sibience nu sunt extravaganți prin culoare, dar sunt eleganți prin design. ”Mergem pe o singură culoare a a pantofului, negru, nude , roșu, la care e aplicată o pată ori prin design, ori prin culoare. Simplitatea e cel mai bun atuu. Avem și sandale și pantofi cu toc de 7 și 10, iar în curând vom produce și pantofi cu platformă”, dezvăluie Dana.
Pantofii sibiencelor sunt fabricați cu materie primă din Italia, iar toate componente sunt din piele naturală, inclusiv talpa.

Pantofii vedetelor
Pantofii Danei și ai Alinei au reușit să convingă într-un timp foarte scurt. Dovadă stă faptul că vedete de top îi poartă: Mădălina Ghenea, Catrinel Menghia, Alina Pușcău, Ileana Badiu, Cristina Ich, Raluca Bădulescu, Elena Gheorghe.

”Pantofii noștri sunt purtați de femei independente, asumate, care știu exact ce vor și cum să obțină. Le așează într-o alură de învingătoare. Pot fi purtați atât la o întâlnire de afaceri, la o petrecere de seară dar și la o ținută cu care să impresioneze soțul sau iubitul”, spune Alina.

foto – două sibience au creat cei mai apreciați pantofi cu toc. se vând ca pâinea caldăPantofii Hardot se pot comanda online sau într-un showroom din București. În curând însă se vor putea bucura de ei femeile din toate marile orașe ale țării.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică