foto - tramvaiul reia circulația între sibiu și rășinari. a fost adus unul din austria

Ruta Sibiu- Rășinari va putea fi parcursă din primăvară, din nou, cu tramvaiul. Acesta va circula din luna aprilie în zilele de sâmbătă și duminică, dar la cerere se va pune în mișcare și cu alte ocazii.

”Vom face inaugurarea la mijlocul lui ianuarie, dar va circula de prin aprilie. Facem evenimentul acum pentru ca firmele de turism, turiștii, să știe că tramvaiul va merge din nou și să își poată face ofertele și plimbările și în funcție de asta”, spune Bucur Bogdan, primarul comunei Rășinari.


foto - tramvaiul reia circulația între sibiu și rășinari. a fost adus unul din austria

Noul tramvai care va circula între Sibiu și Rășinari a fost cumpărat din Germania, second-hand, cu 6.000 de euro. Are două capete și a necesitat câteva reparații, dar acum este gata de drum. ”Până în aprilie vor fi curse speciale, la cerere. Atunci însă vrem să atragem cât mai mulți turiști și evenimente. Tramvaiul va merge de la Zoo la Rășinari și înapoi. Acum lucrăm la niște oferte pe care să le facem turiștilor, ca atunci când ajung în Rășinari să participe la degustări de mâncare tradițională, la plimbări prin comună… În plus, vrem să facem cât mai multe evenimente în și legate de tramvai, o să discutăm cu Teatrul, cu alți organizatori de evenimente, pentru că îmi doresc să îl folosim cât mai mult”, spune Bucur Bogdan.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Gratis??? asa da !(avem o fabrica in Arad !ROMANEASCA!!!!! DA-TI DE LUCRU LA ROMAINI !)
    patriotilor !!!

  2. “Tramvaiul a fost adus din Austria” dar “a fost cumparat din Germania cu 6000 €”. Imi scapa mie ceva…?