video foto emoționant - cerere în căsătorie pe schiuri, pe pârtie la păltiniș. toată lumea a aplaudat

Schiorii de la Arena Platoș au fost marți martorii unui eveniment emoționant: o cerere în căsătorie. Totul s-a întâmplat chiar pe pârtie, după ce cei doi îndrăgostiți au făcut o coborâre.

Ionuț Cîrceag și Nicoleta Craioveanu au venit la Arena Platoș împreună cu un grup de prieteni. Cu toții sunt din Râmnicu Vâlcea și au crezut că vin la Sibiu pentru o zi de schi.

YouTube video

Au făcut și asta, doar că la finalul uneia dintre coborâri Nicoleta a fost surprinsă: la baza pârtiei scria mare ”Vrei să fii soția mea?”. video foto emoționant - cerere în căsătorie pe schiuri, pe pârtie la păltiniș. toată lumea a aplaudatIonuț, iubitul ei și-a dat apoi schiurile jos, a îngenunchiat, și alături de un buchet de trandafiri i-a oferit Nicoletei inelul. Tânăra vizibil emoționată nu a putut spune decât ”DA!”.


video foto emoționant - cerere în căsătorie pe schiuri, pe pârtie la păltiniș. toată lumea a aplaudat

”Cam de o lună m-am gândit la lucrul ăsta. Ne place schiul, așa că am zis că într-un astfel de context e cel mai potrivit să o cer. Nu am avut emoții în privința răspunsului, dar am avut în schimb mari emoții pentru eveniment în sine. Am și căzut când am ajuns la baza pârtiei”, spune Ionuț.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică

  1. au inceput sa ia amploare cererile in public . DETESTABIL! nu se mai apreciaza intimitatea,de asta se destrama asa usor o casnicie . EDUCATIA SI MENTALITATEA SUNT TOTAL DEFICITARE.CASA DE PIATRA daca ajuta DOMNUL.