foto gimnastul sibian care a fentat de patru ori paralizia. a ajuns acum la românii au talent

Claudiu Mitea, un fost gimnast sibian, este exemplul cel mai bun atunci când vine vorba despre ambiție și determinare. A fost paralizat de patru ori și de patru ori a reușit să își revină.

La Kanal D Claudiu a povestit cum a reușit să se repună pe picioare de patru ori și ce l-a motivat. Claudiu Mitea are de 25 de ani. S-a ridicat de 4 ori din semipareză și paralizie. Visul lui, acela de a deveni Campion Olimpic, este motivația care l-a pus pe picioare de fiecare dată. “De pe calul cu mânere, am ajuns în căruciorul cu rotile.”

Prima lovitura a avut-o la varsta de 16 ani, chiar inainte de primul lui campionat European.foto gimnastul sibian care a fentat de patru ori paralizia. a ajuns acum la românii au talent

,,La vârsta de 16 ani, corpul meu a suferit de o semipareză pe partea stângă. În urma RMN-ului și a anlizelor, s-a constat că nu este vorba de coloana mea, chiar dacă este puțin strâmbă ca la orice sportiv. A fost o răceala la cap, să-i spun așa.”
Si-a revenit datorita ambitiei, dar… când sa ajunga să obțină o noua medalie, Claudiu a picat pentru a doua, a treia, si chiar a patra oara la pat! Nu s-a lasat, insa, niciodata! A revenit imediat in sala de sport.


foto gimnastul sibian care a fentat de patru ori paralizia. a ajuns acum la românii au talent
Foto Facebook

De ajutor, a fost si un tratament care pentru el a facut minuni. “Am tras de mine pentru ca visul meu era acolo sus. Am inceput un tratmaent foarte sever cu intepaturi de albine cred c aam peste 50.000 de intepaturi de albine la policlinica din Sibiu. Se spune ca veninul de albine este foarte bun pentru refacere mielinei, adica refacerea protectiei creierului.”foto gimnastul sibian care a fentat de patru ori paralizia. a ajuns acum la românii au talent
Chiar daca nu a ajuns campion olimpic, Claudiu nu a stat degeaba. A obtinut medalii peste medalii, iar acum le priveste cu nostalgie si tot ele sunt cele care ii dau putere sa incerce inca o data, chiar daca teama a pus stapanire pe sufletul greu incercat.
“Am peste 50 de medalii dintre care 25 daca nu ma insel sunt de aur, undeva la 17 de argint si 13 de bronz”.foto gimnastul sibian care a fentat de patru ori paralizia. a ajuns acum la românii au talent

Pana atunci, insa, Claudiu isi castiga existenta din meseria de antrenor! isi investeste toata energia in visul celor care ii trec pragul salii de sport. Vedeți video AICI!

Ultima oră

Comentariul meu