foto după ce a deraiat, tramvaiul sibiu - rășinari s-a stricat din nou la câteva zile distanță

La exact o săptămână după ce a deraiat din cauza unei bucăți de gheață de pe șine, duminică, tramvaiul Sibiu- Rășinari s-a oprit din nou. De această dată a fost vorba despre o problemă tehnică.

”Pantograful a sărit de pe fir, în lateral. Problema a fost la consolă. Acum se lucrează la refacerea ei, și o să mai facem o tură să vedem exact unde e problema”, a explicat Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari.
VEZI AICI FOTO ȘI DETALII DESPRE DERAIEREA TRAMVAIULUI
Primarul spune că cel mai probabil defecțiunea a apărut din cauza faptului că noua garnitură cumpărată din Austria are amortizoare mai bune decât cea veche.
foto după ce a deraiat, tramvaiul sibiu - rășinari s-a stricat din nou la câteva zile distanță”Amortizoarele sunt mai bune și din acest motiv garnitura balansează mai tare, și atunci consola respectivă a sărit de pe fir. O să vedem exact care sunt zonele de pe traseu cu probleme, unde se balansează mai tare, că sa putem rezolva problema. Oricum, e mai bine că aceste probleme apar acum, iarna, când traficul nu e așa de mare, ca să le putem rezolva. Până la vară când vor veni turiștii totul va fi bine”, spune Bogdan Bucur.


Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Publică