primăria sibiu achiziționează noi indicatoare cu denumirea străzilor

Primăria Sibiu a semnat un contract de achiziție pentru furnizarea de indicatoare de orientare cu denumirea străzilor. Achiziția a fost necesară pe de o parte datorită extinderii orașului prin crearea de noi zone construite, dar și din cauza faptului că anumite indicatoare cu denumirea străzilor sunt degradate și necesită înlocuire.

Contractul a fost semnat în urma unei proceduri de achiziție cu firma SC Aeroklima SRL Neamț, la o valoare de 230.000 de lei. Furnizorul va livra Primăriei Sibiu 500 de indicatoare cu față dublă și 1500 de indicatoare cu o singură față. Acestea vor fi fabricate din tablă de aluminiu pe care se va utiliza vopsea cu protecție UV pentru a fi rezistente la acțiunea soarelui. Aspectul indicatoarelor va fi conform cu standardele în vigoare.


Pentru instalare, în baza aceluiași contract, vor fi achiziționați 250 de stâlpi și 500 de sisteme de prindere. Montarea indicatoarelor se va face etapizat, pe zone și cartiere, acolo unde este necesar.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. O intrebare doar, vor fi tot din alea care au doar scrisul in relief si care nici de la cativa merii nu poti citi denumirea strazii, asa cum au fost amplasate in zona istoric acum cativa ani ?

  2. O intrebare doar, vor fi tot din alea care au doar scrisul in relief si care nici de la cativa merii u poti citi denumirea strazii, asa cum au fost amplasate in zona istoric acum cativa ani ?