Primăria Sibiu achiziționează noi indicatoare cu denumirea străzilor

756

Primăria Sibiu a semnat un contract de achiziție pentru furnizarea de indicatoare de orientare cu denumirea străzilor. Achiziția a fost necesară pe de o parte datorită extinderii orașului prin crearea de noi zone construite, dar și din cauza faptului că anumite indicatoare cu denumirea străzilor sunt degradate și necesită înlocuire.

Contractul a fost semnat în urma unei proceduri de achiziție cu firma SC Aeroklima SRL Neamț, la o valoare de 230.000 de lei. Furnizorul va livra Primăriei Sibiu 500 de indicatoare cu față dublă și 1500 de indicatoare cu o singură față. Acestea vor fi fabricate din tablă de aluminiu pe care se va utiliza vopsea cu protecție UV pentru a fi rezistente la acțiunea soarelui. Aspectul indicatoarelor va fi conform cu standardele în vigoare.

Pentru instalare, în baza aceluiași contract, vor fi achiziționați 250 de stâlpi și 500 de sisteme de prindere. Montarea indicatoarelor se va face etapizat, pe zone și cartiere, acolo unde este necesar.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. observator scrie

    O intrebare doar, vor fi tot din alea care au doar scrisul in relief si care nici de la cativa merii nu poti citi denumirea strazii, asa cum au fost amplasate in zona istoric acum cativa ani ?

  2. observator scrie

    O intrebare doar, vor fi tot din alea care au doar scrisul in relief si care nici de la cativa merii u poti citi denumirea strazii, asa cum au fost amplasate in zona istoric acum cativa ani ?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.