hc sibiu 1

Handbal Club Sibiu revine în Sala Transilvania, în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A. Handbaliștii sibieni primesc vizita celor de la CS Universitatea Cluj duminică, 15 aprilie, de la ora 17, și deși jocul se anunță unul dificil, antrenorul HC Sibiu speră că elevii săi vor reuși să obțină toate cele trei puncte puse în joc.

După o pauză de trei săptămâni, HC Sibiu va disputa o nouă partidă în campionat, cu formația CS Universitatea Cluj. În ultima etapă, handbaliștii sibieni au jucat în deplasare la Sighișoara, unde au obținut un succes important. Jucătorii antrenați de Matei Damian și Dorin Purcărea au reușit că câștige la o diferență de 2 goluri, scor 30-28, la capătul unui meci extrem de disputat.

În urma jocului cu CNE Sighișoara, HC Sibiu a acumulat 24 de puncte, aflându-se pe locul 5 în Seria B. Adversarii de duminică sunt clasați cu o poziție mai sus, cu un total de 27 de puncte.
„Am început seria meciurilor grele încă din etapa precedentă. Jucăm duminica aceasta cu o echipă favorită la baraj, pe care nu am reușit să o învingem până acum, așa că ne așteaptă un meci dificil. Cu toate acestea, ne dorim să spargem gheața și, în ciuda problemelor financiare cu care ne confruntăm în acest moment, sper să reușim să ne motivăm pentru a obține toate punctele puse în joc”, a declarat antrenorul HC Sibiu, Matei Damian.

Meciuri demonstrative de baby și mini-handbal
După ce înaintea ultimei partide disputate pe teren propriu au avut loc jocuri demonstrative de minihandbal între sportivii de la HC Sibiu și CSȘ Sibiu, organizatorii au decis să îi aducă pe cei mici pe teren și în această duminică. Spectatorii vor putea să îi încurajeze pe cei mici începând cu ora 14:30, când vor avea loc mai multe meciuri de baby și mini-handbal pe terenul Sălii Transilvania, care va fi împărțit în trei părți.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu