Screen Shot 2018 09 25 at 09.40.32

ANM anunță că în noaptea de luni spre marți s-au înregistrat primele temperaturi sub zero grade din această toamnă. Pe Vârful Omu din Munții Bucegi au fost minus opt grade, iar la Bâlea Lac sunt minus 5,3 grade. Drumarii au deszăpezit de asemenea și Transfăgărășanul tot în zona Bâlea.

Potrivit Serviciului Regional de Prognoză a Vremii Sibiu, a Bâlea Lac sunt minus 5,3 grade, în timp ce la Păltiniș sunt minus 0,9 grade. Prima ninsoare a căzut, luni, la altitudini de peste 2.000 de metri, în Munții Făgăraș, la Bâlea Lac, în județul Sibiu, însă potrivit Serviciului Regional de Prognoză a Vremii Sibiu ninsoarea a încetat, iar acum este ceață. Pe Vârful Omu din Munții Bucegi erau, marți dimineață, minus 8 grade Celsius.
Până miercuri la ora 8.00 este în vigoare o atenționare meteo de răcire accentuată a vremii.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=j_l91DCs1_Q” splash=”https://i.ytimg.com/vi/j_l91DCs1_Q/maxresdefault.jpg” caption=”ZAPADĂ PE TRANSFĂGĂRĂȘAN LA BÂLEA LAC”]
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunța că vor fi perioade de timp în care vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu rafale în general de 50…60 km/h și temporar va ploua la început în vest, în centru și în nord, apoi local și în celelalte regiuni. În zona montană, la altitudini de peste 1800 m, trecător vor fi precipitații mixte.
Răcirea vremii va continua în jumătatea de nord-vest a teritoriului, iar începând de marți (25 septembrie) se va resimți în toată țara, astfel că valorile termice vor fi cu până la 8…10 grade mai coborâte decât cele normale în această perioada a anului, anunța ANM.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns