update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!

IPJ Sibiu anunță că traficul pe DN1 se desfășoară îngreunat din cauza unui accident rutier petrecut duminică dimineață (ora 11.50) pe centura Avrigului.

UPDATE 10 – Bilanțul final al accidentului – Zece oameni duși la spital
Bilanț final : 18 persoane implicate. Zece victime preluate de către echipajele medicale și încă 8 care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Au intervenit 6 ambulante SMURD si 6 ambulante SAJ. Total 10 victime (9 constiente cu politraumatisme si un barbat inconstient intubat). 8 victime la Spitalul Județean Sibiu (3 femei și 4 bărbați), un tânăr dus la Spitalul de Pediatrie(17 ani) si o femeie dusă la Spitalul Militar.

UPDATE 9 – Planul roșu a încetat
ISU anunță la 13.30 că planul roșu de intervenție a încetat. ’’Au intervenit șase ambulanțe SMURD și șase ambulanțe SAJ. În total sunt zece victime (nouă conștiente cu politraumatisme și una inconștientă intubată). Din cele zece victime una a fost transportată la Spitalul de Pediatrie, iar restul la UPU Sibiu și Spitalul Militar.

UPDATE 8
Așa arată anvelopele autoturismului condus de șoferul care a provocat accidentul. Sunt foarte uzate.update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!UPDATE 7
Ambulanțe de la SAJ Sibiu transportă la Spitalul Militar o femeie de 53 ani, cu traumatism tibie și un adolescent de 17 ani cu traumatism la claviculă. Acesta va fi dus la Spitalul de Pediatrie.

UPDATE 6 – Detalii despre victime
Șoferul vinovat are 22 de ani, iar în mașina acestuia se aflau patru persoane. Șofer turismului nevinovat, are 44 de ani și este din Hunedoara, iar în mașină mai erau doi pasageri. Microbuzul din Neamț era condus de un șofer de 40 de ani din Bacău. Acesta avea cinci pasageri. Microbuzul înmatriculat în Vaslui, era condus de un șofer de 49 de ani și avea încă șapte pasageri la bord.update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!


UPDATE 5
În accident mai este implicat un autoturism, care a fost acroșat ușor de unul dintre microbuze. Acesta prezintă avarii minore. Șoferul era singur în mașină și nu a suferit vătămări corporale.update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!

UPDATE 4
ISU anunță că până la urmă este vorba de zece victime, dintre care una intubată. Acestea au fost preluate de către echipajele medicale. Mai sunt încă opt persoane care nu au nevoie de îngrijiri medicale. Au fost alertate toate spitalele din Sibiu.

YouTube video

UPDATE 3
O autospecială de la ISU va asigura încălzirea persoanelor implicate. Va fi instalat un cort la fața locului!update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!UPDATE 2 – Microbuz pe contrasens
Accidentul a avut loc pe DN 1, la km. 284+700. Șoferul unui turism condus spre Sibiu a depășit un alt autoturism, iar la revenirea pe bandă a derapat și a pătruns pe contrasens, acolo unde a intrat în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamț și cu un turism condus tot spre Sibiu. Mai apoi microbuzul a ricoșat în alt microbuz înmatriculat în Vaslui. Șoferul vinovat are 22 de ani și este din Brașov.update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!

CITIȚI ȘI: PLAN roșu de intervenție la Sibiu – Șaisprezece persoane rănite în accidentul de la Avrig
UPDATE 1 – Șaisprezece persoane rănite!
ISU Sibiu anunță că numărul persoanelor rănite este mult mai mare. S-a activat planul roșu de intervenție! Detalii AICI!update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!ȘTIREA INIȚIALĂ
Din primele informații se pare că este vorba de un accident rutier cu patru autoturisme implicate. ISU anunță că sunt cel puțin patru victime. ’’La fața locului se deplasează două echipaje Smurd, două echipaje SAJ și echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu’’, spun cei de la ISU.  update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție! update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție! update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție! update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție! update video foto accident cu zece răniți pe dn1 la avrig. s-a activat planul roșu de intervenție!Trafic alternativ în zonă.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică