Un sibian care a refuzat să se vaccineze de gripă, a murit chiar când s-a urcat în ambulanţă

0 1.421

Un sibian de 79 de ani a murit chiar când să se urce în ambulanţă. Fusese la medicul de familie, unde a refuzat vaccinul antigripal. Omul era bolnav de inimă şi avea diabet. A murit cu suspiciune de gripă, în timp ce se trata acasă, cu tratamentul dat de medicul de familie.

A murit suspect de gripă, după ce a refuzat vaccinul

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a anunţat azi că un sibian de 79 de ani a murit sâmbătă, suspect de gripă, după ce a refuzat vaccinul. „Un alt caz, bărbat în vârstă de 79 de ani din Sibiu, cunoscut cu patologie cronică cardiacă și diabet, nevaccinat antigripal din motiv de refuz, aflat sub tratament la domiciliu pentru semne clinice de gripă, cu evoluție nefavorabilă, a solicitat în weekend o ambulanță, iar la urcare a prezentat stop cardio-respirator ireversibil”, se arată într-un comunicat de presă de la DSP Sibiu.

Sibieni morţi de gripă

Până în prezent au murit din cauza gripei cinci sibieni în acest an. Unul dintre ei este un bărbat de 62 de ani la care i s-a confirmat gripa după ce a murit. Alţi trei sunt pacienţi care erau internaţi la Psihiatrie, după care au fost transferaţi la Spitalul Judeţean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.