tânăr găsit spânzurat în sibiu - lacrimi și durere acasă la el
foto: arhivă

Tragedie la Sibiu. Un tânăr de 20 de ani a fost găsit spânzurat în dimineața zilei de sâmbătă, în zona străzii Maramureșului, în spatele Bazei Pompierul.

Conform polițiștilor sibieni, tânărul a fost găsit de oamenii legii, în urma unui apel telefonic la 112. „În dimineața zilei de 23 martie, în jurul orei 7.00, prin apel la 112, s-a sesizat faptul că în municipiul Sibiu, în apropierea străzii Maramureșului, un bărbat este spânzurat de crengile unui copac. Polițiștii care au intervenit la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză este decedată și a fost identificată, fiind vorba de un sibian în vârstă de 20 de ani”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.


tânăr găsit spânzurat în sibiu - lacrimi și durere acasă la el
Tânărul s-a spânuzurat în spatele bazei sportivă „Pompierul”

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală, privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele în care s-a petrecut incidentului.
Potrivit surselor Ora de Sibiu, sibianul ar fi avut probleme cu drogurile. În plus, era, deseori, victima răutăților celor din jur, care îl batjocoreau și îi spuneau că miroase urât.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică