hoțul care a furat un lanț de aur dintr-un magazin de pe strada turnului este din ocna sibiului

Hoțul care, în dimineața zilei de miercuri, a intrat într-un magazin de bijuterii de pe strada Turnului și a furat un lanț de aur, a fost dus la secție, fiind identificat de polițiști. Se pare că bărbatul are 23 de ani și este din Ocna Sibiului.

Jandarmi și polițiști, intervenție pe Turnului
Hoțul a furat un lanț de aur dintr-un magazin de bijuterii de pe strada Turnului. Proprietarul l-a prins și, în plus, i-a dat o bătaie zdravănă în plină stradă, însă a solicitat și ajutorul autorităților. Astfel, la fața locului s-au deplasat polițiștii și jandarmii.
VEZI AICI VIDEO CU HOȚUL BĂTUT DUPĂ A FOST PRINS LA FURAT
„Am primit un apel prin la 112, prin care se solicita intervenția polițiștilor pentru aplanarea unei stări conflictuale pe strada Turnului. S-a intervenit cu un echipaj mixt, polițiști și jandarmi. La fața locului s-a constat că de fapt este vorba despre doi bărbați, unul dintre ei proprietarul unui magazin de bijuterii de pe strada Turnului, iar celălalt un bărbat despre care se presupune că ar fi sustras un lanț de aur din magazinul respectiv”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.Bărbatul a fost imobilizat de către polițiști și condus la sediul Poliției. El a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr, în vârstă de 23 de ani din Ocna Sibiului. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt


Ultima oră

Comentariul meu

Publică