unde petrecem în weekend-ul paștelui – evenimentele din sibiu

Weekend plin de evenimente la Sibiu. De vineri și până duminică, niciun sibian nu are cum să se plictisească, căci există un loc pentru toate gusturile.

VINERI
Distracția începe vineri seara la Cotton Pub, acolo unde DJ ARIAS va încinge atmosfera și îi va face pe sibieni să cânte și să danseze până dimineața. Mesele se pot rezerva la 0752 268 866. unde petrecem în weekend-ul paștelui – evenimentele din sibiuSÂMBĂTĂ
CSU Sibiu joacă cu Dinamo București în play-off-ul campionatului național de baschet. Sibienii sunt invitați să își susțină echipa mult iubită la Sala Transilvania, sâmbătă, de la ora 18.00. Detalii AICI.

unde petrecem în weekend-ul paștelui – evenimentele din sibiu
FOTO – CSU Sibiu / Adrian Bugariu

Tot sâmbătă, de la ora 24.00, are loc Slujba de Înviere la Catedrala Mitropolitană, fiind urmată de Sfânta Liturghie. Detalii AICI.

Și la Muzeul în Aer Liber se ține slujba de Înviere, la Biserica de lemn din Bezded. Sibienii vor intra începând cu ora 23.30. Vezi aici programul muzeului de Paști.

DUMINICĂ
Cum altfel se poate încheia weekend-ul dacă nu cu super distracție marca Cotton Pub? Duminică petrecem toată noaptea și vom dansa până în zori. Numărul de telefon pentru rezervarea meselor de „Easter Party” este 0752 268 866.

Ultima oră

Comentariul meu