video - gazon nou și flori plantate în sensurile giratorii înainte de summit - inclusiv pe strada unde locuiește președintele iohannis

Pregătirile de Summit din Sibiu sunt deja pe ultima sută de metri. Deşi nu este pe traseul preşedinţilor care vin din celelalte ţări europene, giratoriul de pe străzile Ştefan cel Mare, Moldoveanu şi Bâlea este în drumul preşedintelui Iohannis când vine acasă.

Grădinarii se întrec în Sibiu înainte de Summit

Dacă în Piaţa Mare au apărut bănci noi, cu flori, pe bulevardul Coposu, vizavi de Maternitate s-a pus gazon nou. Sunt îngrijite cu atenţie florile, copacii şi este o curăţenie cu care dorim să fim obişnuiţi zilnic. video - gazon nou și flori plantate în sensurile giratorii înainte de summit - inclusiv pe strada unde locuiește președintele iohannis

Joi suntem capitala politică a Europei

Sibiul va fi pentru o zi, joi, 9 mai, capitala politică a Europei. Aici vor discuta despre viitorul european, preşedinţii şi premierii din Uniunea Europeană.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu înțeleg de ce a trebuit publicata aceasta știre. Și pana la urma foarte bine ca s-a pus gazon nou. Ma bucur. Atâta ura. Fiți jurnaliști cu adevărat.