foto două berze din centrul sibiului, atracţie pentru turişti

Două berze şi-au făcut cuib pe acoperişul uneia dintre casele de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din centrul Sibiului. Înaripatele sunt “vânate” de turişti, ca să fie fotografiate.

Berzele de pe Corso

După porumbei şi pescăruşi, pe cerul de deasupra pietonalei din centrul Sibiului zboară şi două berze. Aceste păsări şi-au făcut cuib pe acoperişul uneia dintre casele de pe Nicolae Bălcescu, vizavi de fântâna arteziană. Copiii, dar şi adulţii se bucură să le vadă şi tot mai mulţi încarcă să le “prindă” în fotografii. foto două berze din centrul sibiului, atracţie pentru turişti

Cristian – localitatea sibiană renumită pentru berze

Aşa cum se ştie, localitatea din judeţul Sibiu cu cele mai multe berze rămâne Cristianul. Aici, aproape la fiecare stâlp, vezi câte o familie de berze. În plus, la Cristian este şi una din cele mai cunoscute asociaţii care se ocupă de protecţia berzelor din România, condusă de sibianca Miruna Gritu.

Poţi susţine berzele la Maratonul Sibiu

Cei care doresc să sprijine asociaţia sibiană care ajută berzele, o pot face susţinând proiectul acestora de la Maratonul Internaţional Sibiu. “De câțiva ani construim suporturi pentru a le ajuta să cuibărească în siguranță. Proiectul nostru “Cu drag pentru barza albă” înscris anul acesta la Maratonul Internațional Sibiu are nevoie de susținere pentru a putea construi înca 15 suporturi pentru cuiburile berzelor din județul Sibiu. Dacă și ție îți sunt dragi berzele și întelegi câtă nevoie au de ajutor, te așteptăm să te înscrii, ca alergător sau susținător al proiectului nostru. http://maratonsibiu.ro/cu-drag-pentru-barza-alba-2-9079/”, a scris Miruna Gritu pe pagina de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu