Raluca Turcan: „Oamenii înțeleg mai mult decât își imaginează PSD”

0 825

Oamenii așteptă schimbarea, s-au săturat de minciună și de hoție. În 26 mai sibienii vor răspunde DA la Referendum! Vor spune DA, pentru PNL! DA, pentru România în primul rând.

Speranța unui electorat rural captiv al PSD, ideea că folosindu-se de canalele lor de propagandă adevărul nu va ajunge la oameni – toate acestea sunt spulberate de echipele liberale care străbat județul Sibiu de la nord la sud și de la est la vest și de hotărârea românilor de a nu se lăsa influențați de mizeriile actualei majorități.turcan 1 turcan 10 turcan 9 ”Vremea minciunii a trecut, iar Păuca, Ludoș și Apoldu de Jos sunt între exemplele cele mai evidente. Aici oamenii știu că șansa României este Europa, că numai Klaus Iohannis garantează în acest moment la nivel de stat independența Justiției, că doar un partid are capacitatea umană de a-i reprezenta cu adevărat în Uniunea Europeană. La sate, oamenii nu se pot învăța cu hoția, când cineva fură nu-i pus în fruntea satului, ci la pușcărie.turcan 7Oamenii înțeleg mai mult decât își imaginează PSD, românii pricep că ăștia au spus una și au făcut alta, că au promis autostrăzi, spitale regionale și școli și nu s-au îngrijit decât de condamnații lor, să le scape pielea”, președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan.turcan 6În Municipiul Sibiu social-democrații nici măcar nu au curaj să iasă între oameni. ”Sibienii de aici, de pe strada Oțelarilor, cartierul Lazaret, Terezianul, Hipodromul, Vasile Aaron-ul și Valea Aurie participă la o construcție pe termen lung: România Europeană! Sunt ani de zile de când și ei și noi muncim la asta și nu ne vom lăsa!”, spune Raluca Turcan.turcan 5Hoția, necinstea, corupția, se văd și din Lazaret și oamenii s-au săturat! Se văd și din Gușterița și din Viile Sibiului și sibienii spun că e îndeajuns!
PNL Sibiu își cheamă prietenii alături de Klaus Iohannis, îi cheamă la referendum și la alegerile pentru Parlamentul European!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.