foto - loc de joacă pentru copii, demolat pe valea săpunului - mămicile sunt revoltate, primăria explică

Locurile de joacă din Sibiu sunt oricum insuficiente pentru numărul de copii din cartierele orașului. Și cu toate că sunt puține, se pare că unul dintre ele a dispărut deja de pe harta acestora. Este vorba despre cel de pe Valea săpunului, de pe Aleea Șelimbăr. Două excavatoare au pus la pământ jucăriile, iar copiii care erau obișnuiți să alerge acolo se uită neputincioși cum le dispare locul preferat. 

UPDATE – Primăria vine cu explicații
Primăria Sibiu a explicat că respectivul loc de joacă a fost demolat deoarece terenul pe care era construit a fost pierdut în instanță. Vezi AICI poziția oficială!

CITEȘTE ȘI: Zeci de copii protestează la locul de joacă demolat în Valea Săpunului – Cu pancarte în fața utilajelor!

ȘTIREA INIȚIALĂ


Pe lângă copii, cele mai revoltate sunt mămicile din zonă, care spun că locul de joacă le oferea copiilor câteva ore în aer liber. ”Ne-am trezit că se demolează totul. Nu e nicio pancardă, nu a anunțat nimeni nimic. Nu știm ce se întâmplă. Nu cred că se modernizează, pentru că a fost construit cam acum 2 ani. Am întrebat muncitorii care au spus că terenul a fost revendicat de cineva. Păi cum se poate revendica dacă era al Primăriei, că din moment ce era construit parcul acolo era al Primăriei, nu?”, spune una dintre mămicile din zonă.

foto - loc de joacă pentru copii, demolat pe valea săpunului - mămicile sunt revoltate, primăria explică foto - loc de joacă pentru copii, demolat pe valea săpunului - mămicile sunt revoltate, primăria explică

Dacă acel parc va dispărea într-adevăr cu totul, cei mici nu vor mai avea unde să se joace. Până la ora publicării articolului reprezentanții Primăriei nu au oferit un răspuns la solicitarea Ora de Sibiu în ceea ce privește situația din zonă.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică