foto - fetiță din sibiu atacată de un câine când se întorcea de la școală. a mușcat-o de față, mâini și picioare

Incidentul s-a petrecut joi în municipiul Mediaș. Fata se întorcea de la școală, iar câinele a mușcat-o de mâini, picioare și nas.

O fetiță de numai 10 ani a fost atacată, în cursul zilei de astăzi, în Mediaș, de un câine maidanez care dădea târcoale de mai multă vreme zonei în care locuiește fetița, anunță realitatea.net. foto - fetiță din sibiu atacată de un câine când se întorcea de la școală. a mușcat-o de față, mâini și picioareAtacul s-a petrecut în momentul în care copila se întorcea de la școală, în cartierul medieșean Gura Câmpului.foto - fetiță din sibiu atacată de un câine când se întorcea de la școală. a mușcat-o de față, mâini și picioareSe pare că fetița i-ar fi aruncat câinelui restul de sandviș rămas de la școală, însă, patrupedul a sărit și a mușcat-o de mâini, picioare și de nas. foto - fetiță din sibiu atacată de un câine când se întorcea de la școală. a mușcat-o de față, mâini și picioareAlertat, un echipaj al Ambulanței Mediaș a transportat minora la Urgența Spitalului Municipal Mediaș, unde a primit îngrijiri medicale din partea personalului medical.foto - fetiță din sibiu atacată de un câine când se întorcea de la școală. a mușcat-o de față, mâini și picioare„E un maidanez care stă pe lângă blocul nostru, lumea îi mai dă de mâncare. Astăzi pe la 11.10, fetița a venit de la școală și i-a dat sandwich-ul iar apoi câinele a sărit la ea și a mușcat-o de picioare, de mână și de nas a prins-o un pic. Am sunat la Ambulanță, au dus-o la spital. Am mers și eu, i-au făcut inejecții, tratament, au bandajat-o. Acum este acasă, însă urmează să mai mergem să îi schimbe bandajele”, a spus tatăl fetiței.


Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

Publică

  1. Sunt tatăl fetei. Situația este stabilă dar sunt uimit de rănile multiple, acum mă întreb dacă se va lua masuri, câinele este tot în jurul blocului.

  2. Sunt tatăl fetei. Situația este stabilă, dar sunt uimit de rănile multe, nu înțeleg, dacă nu intervenea un vecin o mai aveam sănătoasă sau…….. Totuși câinele e bine mersi, încă pe lângă bloc. Va face cineva ceva?, dacă nu, atunci îi rog să vină să vadă multiplele răni a copilei.