video - fc hermannstadt pierde spectaculos cu viitorul - sibiul, furat din nou de arbitrii

FC Hermannstadt a cedat duminică seară cu 3-2 în deplasarea cu Viitorul Constanța. Sibienii nu au primit un penalty clar în minutul 58, după un fault în careu asupra lui Petrescu.

Sibienii au făcut cel mai bun joc din acest start de campionat, cu Viitorul. Echipa lui Costel Enache a jucat curajos la Constanța și a fost la un pas să plece cu puncte din această deplasare. După o primă rerpiză albă, în partea a doua au venit și golurile.
Țîru a deschis scorul în minutul 51 după o fază fixă la care apărarea sibiană nu a reacționat, iar apoi a venit cea mai controversată fază a partidei. Mijlocașul sibian Petrișor Petrescu, a fost faultat clar în careu de Bradley De Nooijer, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.
Imediat s-a făcut 2-0 după ce Eric a marcat cu latul din centrul careului mare.
Sibiul a revenit în joc după o scăriță de efect a lui Yazalde, dar Ciobanu a dus scorul la 3-1, Ciobanu înscriind din lovitură liberă de la 20 de metri.
Stoica a readus speranțele în tabăra lui FC Hermannstadt, înscriind un gol superb cu călcâiul. Se putea termina 3-3, dacă Tsoumou nu ar fi tras în plasa laterală de la 10 metri.
Sibiul rămâne fără puncte după trei etape, iar runda viitoare joacă împotriva celor de la U Craiova, la Tg. Mureș.

YouTube video

Enache: ’’Luăm prea ușor golurile’’
„Începe să meargă jocul, suntem dinamici pe ofensivă, dar prea ușor luăm golurile. Nu lucrăm de mult împreună. Jucătorii n-au avut timp să reacționeze, să se cunoască foarte bine. Au fost momente când am fost dominați, dar și momente în care am controlat jocul. N-am avut timpul necesar să ne cunoaștem între noi. E normal să apară jucători schimbați de la o etapă la alta. Un rezultat de egalitate ne-ar fi dat un alt moral. Apreciez execuția lui Ciobanu, una extraordinară. E a doua oară când pățesc cu Ciobanu asta. Și în urmă cu două sezoane mi-a marcat un gol senzațional”, a declarat Costel Enache la Look Sport.
Tehnicianul sibienilor a vorbit și despre faza la care jucătorii săi au cerut penalty, când De Nooijer i-a băgat mâna în piept lui Petrișor Petrescu: „Am încercat să revăd faza de la penalty. Am doar informații de la cei din jurul meu. Vreau să-i spun lui Radu că-mi cer scuze dacă am fost agresiv și să nu ia lucrurile așa cum le-a auzit. Să aibă încredere în el”.


Ultima oră

Comentariul meu