img 20190909 092931

Anul școlar 2019-20202 este oficial deschis. La Sibiu au avut loc festivitățile de deschidere, dar, la fel ca de ceva ani încoace, la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” a fost cea mai mare zarvă. Și asta din cauză că la deschidere a participat și soția Președintelui României, Carmen Iohannis, care predă engleza aici, dar este și dirigintă. La fel ca în fiecare an Carmen Iohannis a fost cu zâmbetul pe buze, și-a îmbrățișat elevii și au făcut deja tradiționalul selfie. 

Ceremonia de deschidere a anului școlar a început la Lazăr la ora 9. Carmen Iohannis s-a aflat în fața elevilor, alături de directorul colegiului, reprezentanți ai IPJ Sibiu și ISU, dar și alături de preotul Constantin Necula.

După ceremonia de deschidere Carmen Iohannis s-a reîntâlnit cu elevii săi, care acum sunt în clasa a X-a. Prima doamnă este diriginta clasei Științele Naturii bilingv. La fel ca până acum, va preda engleza două zile pe săptămână.

”e o zi specială pentru noi, începem un nou a școlar, suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei, sper că și lor de mine…uite ce frumoși sunt…” a spus Carmen Iohannis.

Imediat după terminarea ceremoniei Carmen Iohannis și-a îmbrățișat elevii cărora le este dirigintă și s-au adunat la tradiționalul selfie. Diriginta l-a rugat pe cel mai înalt elev din clasă să facă poza, iar în tot acest timp le-a vorbit elevilor în limba engleză.

La deschiderea noului an școlar Carmen Iohannis a purtat o rochiță albastră, deasupra genunchilor, lungimea în care se pare că se simte cel mai confortabil. Doar că vântul puternic i-a cam dat bătăi de cap și a fost nevoită să își țină fusta cu mâna.

Comentariul meu

Lasă un răspuns