accidentul mortal de pe șoseaua alba iulia - ce mașină conducea șoferul și de când avea permis

Teribilul accident de luni noaptea de pe Șoseaua Alba Iulia s-a petrecut din cauza vitezei excesive cu care conducea șoferul de numai 19 ani. Acesta a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă la dreapta, a intrat pe contrasens, după care mașina s-a oprit într-un stâlp de electricitate. 

VEZI AICI IMAGINI ȘI PRIMELE INFORMAȚII DE DUPĂ ACCIDENT

Poate că un astfel de eveniment ar fi putut fi evitat dacă un tânăr cu puțină experiență într-ale condusului nu s-ar fi urcat la volanul unei mașini puternice sau ar fi condus mult mai prudent. Mașina în care s-au urcat cei trei tineri de 19 ani este un Audi A5. A fost recent adus în țară, pentru că încă mai avea numere provizorii de Germania. Cel care figurează în acte ca fiind proprietarul mașinii este tatăl șoferului.


VEZI AICI CARE E STAREA CELOR DOI RĂNIȚI

Tânărul care a condus autoturismul, S.L.S., are 19 ani. A obținut permisul de conducere în septembrie 2018, așa că abia dacă și-a dat jos semnul de începător de pe lunetă. Imediat după producerea accidentului șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și drug test. AFLĂ DE AICI CARE AU FOST REZULTATELE

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică