Miercuri are loc etapa locală a concursului European Young Chef Award la Sibiu

0 640

Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană organizează etapa locală a concursului European Young Chef Award. Șapte concurenți vor participa miercuri la evenimentul care va avea loc la Academia Forțelor Terestre din Sibiu începând cu ora 14.00.

Concurenții vor fi împărțiți în 3 serii și vor avea la dispoziție 2 ore pentru a termina de pregătit preparatele. Ei vor avea de pregătit 5 farfurii demonstrative ale unei preparat reinterpretat, care să pună în valoare gastronomia locală și priceperea lor.
Juriul concursului este format din: Radu Zărnescu – Președinte Euro-Toques România, secretar general ACEEA, Marius Muntean – Executive Chef “Golden Tulip”, membru ACEEA, Marius Rafa – Executive Chef “Pardon Cafe”, membru Euro-Toques și ACEEA, Vârlescu Emilian – Pastry Chef.
Câștigătorul va reprezenta regiunea Sibiu la etapa europeană a concursului European Young Chef Award, care va avea loc în Rhodos, Grecia, în perioada 22-24 octombrie 2019.
Programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană este gestionat de un Consorțiu format din Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Mediaș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.