foto cruzime fără margini la veștem – un bărbat a omorât cu mașina mai multe oi

Patru oi au fost ucise marți pe o pășune din Veștem de către un bărbat din localitate. Acesta le-a călcat cu mașina pentru că au intrat pe pământul lui. Alte trei oi sunt rănite grav.

Un bărbat cu o cruzime de neimaginat a călcat cu mașina mai multe ori, în mod intenționat, pe un câmp din Veștem. Acesta era nervos fiindcă animalele ar fi intrat pe terenul lui.

Potrivit Florinei, proprietara animalelor, ciobanul care avea grijă de ele se afla pe pășune cu oile. La un moment dat, acestea s-au îndepărtat, dar fiindcă ciobanul era băut, nu și-a dat seama. Câteva minute mai târziu, un bărbat avea să intre cu mașina în turmă, de nervi că i-au călcat pământul.

„Oile au plecat de la pășunat și au intrat la el pe loc. E un om de la noi din sat, ne cunoaștem. De nervi, a intrat cu mașina în ele. Mi-au murit patru oi, iar alte trei sunt rănite. Le-a spart burta efectiv”, povestește cu groază Florina. foto cruzime fără margini la veștem – un bărbat a omorât cu mașina mai multe oi


La fața locului s-au deplasat și polițiștii, bărbatul fiind cel care i-a solicitat.

Femeia mărturisește că nu este prima oară când are loc un astfel de eveniment. În urmă cu șapte ani, bărbatul, furios, a procedat la fel și i-a omorât alte oi. Aceasta spune că, în cazul în care oile se aflau pe terenul lui, putea să o reclame la primărie. Felul în care a procedat este de o cruzime inimaginabilă.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

Publică

  1. Din pacate se ajunge si la asa ceva.Multi oameni nu isi mai pot apara culturile de ei si ajunge la gesturi extreme.

  2. Ba sunteți ori prosti oei psd-isti…..cum sa îți faci tu dreptate călcând oile cu mașina….prosti !

    1. Foarte bine a facut , daca ia mai calcat și in alt an trebuia sai fie învățătură
      Dar cei cu oii sau invatat ca pe vremea lui ,, Nea Nicu “să manince peste tot
      Maninca cu oile culturile si dau vina pe ciobani ! că la ăștia nu ai ce sa le faci !
      Să-și incirieze/arendeze teren dacă vor să țină animale

  3. Ma bucur ca cineva ia masuri mai drastice. Alta data sa-si tina oile acasa, nu pe proprietatea altcuiva. Ma mira faptul ca a mai patit-o odata si nu s-a invatat minte.

    1. Din pacate se ajunge si la asa ceva.Multi ciobani sunt de o nesimtire mare.Multi oameni nu isi mai pot apara culturile de ei si ajung la gesturi extreme.