ceața densă pe autostrada sibiu - sebeș - circulați cu prudență
foto: arhivă

Meteorologii au emis o avertizare de tip nowcasting pentru ceață densă. Vizibilitatea este extrem de redusă pe câteva porțiuni din autostrada sibiu- Deva, așa că șoferii trebuie să fie foarte de atenți.

În condiții de ceață densă, cu vizibilitate redusă sub 50 de metri, se circulă și pe tronsonul kilometric 280 (localitatea Apoldu de Jos, județul Sibiu) – 391 (orașul Deva, județul Hunedoara) al autostrăzii A1 Sibiu – Deva.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 București – Ploiești traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

În condiții de ceață densă, cu vizibilitate între 100 și 150 de metri, se desfășoară traficul și pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul kilometric 10 (București) -105 (Drajna, județul Călărași).


Zece judeţe sunt sub cod galben de ceaţă, potrivit unor atenţionări de tip nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). T

Avertizările vizează, până la ora 10.00, județele Caraş-Severin și Alba, până la ora 9.00 județele Buzău și Cluj, iar până la ora 8.00. Ialomiţa, Argeş, Călăraşi, Giurgiu, Teleorman și Gorj.

Ceaţa duce la scăderea vizibilităţii local sub 200 m, izolat sub 50 m.

 

Ultima oră

Comentariul meu

Publică