video - meci fabulos pe municipal. fc hermannstadt s-a distrat cu dinamo

FC Hermannstadt s-a impus sâmbătă cu scorul de 4-2, în fața celor de la Dinamo București. Sibienii au făcut cel mai bun meci din actualul sezon. Este prima victorie pentru Eugen Neagoe pe banca Sibiului.

FC Hermannstadt a deschis scorul, în minutul 15, prin golul marcat de Yazalde. Romario i-a pasat, în fața porții, lui Yazalde care a trimis balonul în poarta lui Piscitelli. Dinamo a egalat, în minutul 50, prin golul de la depărtare a lui Sorescu. FC Hermannstadt a trecut din nou în avantaj, în minutul 70.

Dâlbea a trimis balonul în poarta lui Piscitelli, după lovitura lui Offenbacher de la colțul terenului. Viera a înscris pentru 3-1, în minutul 77 al partidei. Yazalde a înscris al patrulea gol pentru Hermannstadt în minutul 87. Perovic a mai redus din diferența de pe tabela de marcaj, în minutul 90+1.
„Nu sunt mulțumit că am primit cele două goluri. N-aș fi vrut să primim două goluri. Dinamo e periculoasă pe contraatac, știam asta, așa au reușit să ne dea primul gol. Totuși, băieții mei au dat dovadă de potență și de caracter. E doar greșeala noastră că nu avem cel puțin șase puncte în plus. Am pierdut puncte mult prea ușor. Fotbaliștii mei au jucat inteligent. Știam că Dinamo are unele absențe, știam că le lipsește Moldoveanu, nici Montini n-a fost pe bancă. Plus că postul lui Ricardo Grigore nu e la jumătatea terenului. Îi știam pe toți cei de acolo, cu excepția lui Puljic. Chiar dacă mulți au fost contestați la început, au devenit cei mai importanți jucători ai echipei, mă refer la Piscitelli sau Perovic. Sper ca cei de la Dinamo să-și îndeplinească obiectivul, cred că ar putea să ajungă în play-off”, a spus după meci antrenorul sibienilor.


FC Hermannstadt:
Cristiano – Luchin, Viera, Rimane, Opruț – Romario (Offenbacher 61), Dâlbea, Dumitriu (Taira 90) – Petrescu, Yazalde, Buzan (Busu 55)

Dinamo București:
Piscitelli – Corbu (Mihaiu 82), Popescu, Puljic, Ciubotariu – Grigore (Mrzljak 38), Filip – Sorescu, Nistor, Moura (Popa 70) – Perovic

YouTube video

În clasamentul Ligii 1, Dinamo București se poziționează pe locul 7, cu un total de 28 de puncte, în timp ce FC Hermannstadt se află pe locul 13, cu 19 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică