usr sibiu

Aproximativ 700 de membri USR, din țară și din Diaspora, participă în acest weekend la un team building, la Sibiu. Cu această ocazie vor fi pregătiți viitorii consilieri locali și candidații pentru funcția de primar la alegerile locale din acest an.

”Mă bucur că împreună cu colegii din USR Sibiu reușim să organizăm al patrulea Team Building național care este focusat, de această dată, pe pregătirea pentru alegerile locale. Continuăm un proiect și vrem să îl facem să producă efectele pe care le așteaptă și de care are nevoie o țară întreagă: administrație competentă, servicii funcționale și o reprezentare demnă făcută de oamenii cinstiți și profesioniști. Ne dorim să facem o Românie mai bună din care să nu mai vrea nimeni să plece”, a transmis Dan Barna, președinte USR.

Pe lângă membrii USR din țară și din Diaspora, europarlamentari și parlamentari USR, la evenimentul de la Sibiu mai sunt invitați vicepreședintele ALDE Europe, Henrik Bach Mortensen, directorul executiv al Forumului European Liberal, Daniel Kaddik și viceprimarul din Budapesta, Gelencsér Ferencs.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns