lipsă acută de personal la casa de cultură a municipiului sibiu – lipsește personalul administrativ

Directorul Casei de cultură a municipiului Sibiu, Ovidiu Dragoman, spune că are nevoie de oameni care să susțină activitățile și proiectele instituției de cultură pe care o conduce. Deocamdată funcționează cu o schemă redusă de personal iar angajații sunt nevoiți să facă ore suplimentare.

Ovidiu Dragoman este unul dintre cei mai vechi șefi de instituții de cultură din Sibiu fiind motorul multor evenimente și activități culturale care au ridicat Sibiul la rangul de oraș cultural european. Acesta spune că, la ora actuală, instituția pe care o conduce se confruntă cu o lipsă acută de personal.


“Ne zbatem cu o lipsă acută de personal, încercăm să suplimentăm cu ore suplimentare cu zile, cu nopți câteodată. Sperăm că pe viitor vom beneficia și de o schemă de personal mai extinsă. E nevoie de personal administrativ. Noi avem o trupă performantă la nivel mondial, am fost în multe turnee și suntem invitați în continuare și apreciați. Însă ar fi nevoie de mai mult personal care să îi sustină, și nu numai baletul ci și activitățile din programul minimal al Casei de cultură”, a declarat pentru Ora de Sibiu, directorul Casei de cultură  a municipiului Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică