un preot din sibiu avertizează că nu dă "dezlegări" pentru chefurile de 8 martie

Preotul Cătălin Dumitrean măturiseşte pe Facebook, că el nu-i înţelege pe acei credincioşi care promit că ţin postul, dar cer „dezlegări” pentru chefurile de 8 Martie, când se sărbătoreşte Ziua Femeii.

Preotul Dumitrean: „De atâția ani promiteți că postiți și tot la ”dezlegări”-gen 8 Martie vă întoarceți”

„POSTUL MEU NU ESTE O POVARĂ, CI LIBERTATEA ABSOLUTĂ! PĂRINTELE CĂTĂLIN ESTE CATEGORIC ÎN PRAG DE POST… ”Știu, să nu credeți că nu înțeleg pe cei ”slabi” în credință, și numai gândindu-mă la propriile erori înțeleg profund labilitatea firii umane
CE NU ÎNȚELEG:
1. De atâția ani citiți lucruri indiscutabile despre credință și tot la fel am rămas… (…)
De atâția ani promiteți că postiți și tot la ”dezlegări”-gen 8 Martie vă întoarceți. În inima voastră este mai puternic un sentimentalism pentru o masă, decât adevărul postului adus de Iisus Hristos”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Cenaclului Lumină Lină din Sibiu, din care face parte şi preotul Dumitrean. Acesta îi îndeamnă pe sibieni să fie creştini şi să postească. Luni a început Postul Paştelui.

 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Sper sa existe un loc special în iad pentru toate uscăturile de preoți falși care sunt mai păcătoși ca noi. Devenim preoți ca nu ne place munca și nu suntem în stare de altceva. Biserica și preoți din țara noastră sunt totali paraleli cu ce înseamna credita în Dumnezeu. Își ridica biserici ca ciupercile după ploaie, își construiesc vile și învârt bani mai rău ca mafioți. Nu zic ca sunt toți la fel dar majoritatea asa sunt. DUMNEZEU nu are nevoie de bani noștri, și cu siguranța nu ii pasa dacă dai sau nu bani la biserica. Sper ca guvernul ce va urma sa va scoate de la plata din bani contribuabililor și asa încasați miliarde anual unde dispar bani. Sa plătiți taxe și impozite și sa dați bani înapoi oamenilor uscături care sunteți.

  2. Prea Facebook-istule Părinte Fiul Tatălui
    Dacă a-nceput postul nu ar trebui să dați bun exemplu și să renunțați la Facebook până la Luminata Înviere a Domnului Dumnezeu și Mântuitorului Nostru Iisus Hristos?

  3. dupa 3 divorturi si n concubinaje mai este preot??? aaaa, am uitat, taticu tine spatele