concurs pentru sibienii care stau acasă - desenează un curcubeu cu mesajul „totul va fi bine”
FOTO: Eveniment Facebook/ Desenează pentru cauză - mai puternici prin joacă

Stăm acasă, iar asta nu poate decât să ne bucure. Avem mai mult timp în care ne putem petrece timp cu familia, putem face o sumedenie de activități împreună, putem citi, ne putem uita la filme și la seriale și ne putem lăsa imaginația să zburde și să desenăm. Sory Sibiu vine cu o provocare pentru sibieni, cu această ocazie.

Dacă tot stăm acasă, putem investi timp și energie în activități creative. Copy Center-ul Sory Sibiu vine în atenția sibienilor cu o provocare și concursuri. Desenează un curcubeu cu mesajul „Totul va fi bine”, lipește-l în geam, fotografiază-l, postează-l pe Facebook și poți câștiga, zilnic, jocuri și articole de creație.

„Pentru că trecem cu toții printr-o perioadă atipică, ne-am gândit să privim partea bună a lucrurilor. Alegem să fim optimiști, să mai diminuăm panica și, de ce nu, să folosim timpul pentru activități creative alături de cei dragi. Alătură-te mișcării și desenați împreună un curcubeu + mesajul ”TOTUL VA FI BINE” pe hârtie sau material și expuneți-l la balcon, pe geam, pe Facebook în semn de susținere pentru ce se întâmplă în lume”, se arată într-un eveniment creat pe Facebook de Sory Sibiu. concurs pentru sibienii care stau acasă - desenează un curcubeu cu mesajul „totul va fi bine”

Toate fotografiile postate pe pagina evenimentului vor intra într-o tragere la sorți și, zilnic, copiii pot câștiga o punguță cu articole de creație/ jocuri pentru ca timpul petrecut acasă să fie cât mai distractiv.

Mai mulți sibieni s-au pus pe creat, alături de micuții lor, și au postat imaginile pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu