scandal pentru un loc de parcare în cartierul arhitecților - sibian amendat usturător
FOTO: arhivă

Scandal la ceas de seară în Cartierul Arhitecților. Un bărbat s-a luat la ceartă cu un grup de locatari, pe fondul consumului de alcool. Mărul discordiei a fost un loc de parcare.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20,00, polițiștii sibieni au fost solicitați să intervină în vederea aplanării unui conflict izbucnit între un bărbat și un grup de locatari ai unui imobil din Cartierul Arhitecților.

„La fața locului, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al neînțelegerilor privind un loc de parcare, un bărbat a adresat injurii și a amenințat cu acte de violență locatarii unui bloc de pe strada Rosetti, din Cisnădie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Întrucât bărbatul a continuat să fie agresiv verbal și a adresat cuvinte jignitoare atât locatarilor, cât și polițiștilor prezenți, acesta a fost condus la sediul secției de poliție și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul pus pe scandal are 31 de ani și locuiește în orașul Cisnădie.

Ultima oră

Comentariul meu