sibieni inconștienți la volan – unul fără permis, iar altul rupt de beat
FOTO: arhivă

Doi sibieni inconștienți au fost depistați, în trafic, de polițiști. Unul dintre se afla la volan, dar nu avea permis de conducere, iar celălalt conducea beat o mașină.

„La data de 21.03.2020, în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DN14, Șura Mare, un bărbat (37 de ani, domiciliat în Șura Mare) care conducea autoturismul fără a deține permis de conducere, autovehiculul fiind neînmatriculat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere unui vehicul fără permis și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat. (art. 335 alin. 1 și art. 334 alin. 1 cod penal)”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.


De asemenea, la data de 21.03.2020, pe DN7C, în Cârțișoara, polițiștii rutieri au depistat în trafic un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul, un sibian în vârstă de 41 de ani, este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism cu alcoolemie peste limita legală (art. 336 alin. 1 Cod Penal).

Ultima oră

Comentariul meu

Publică