site-ul „ieși acasă”, creat de un sibian - idei de activități pe care să le facem când stăm în casă
FOTO: unsplash.com

Pandemia de coronavirus ne-a închis în case. Pentru mulți dintre noi, poate fi destul de dificilă această situație, mai ales dacă, în mod obișnuit, suntem persoane active. Cu toate acestea, este important ca în astfel de vremuri să respectăm cu strictețe măsurile impuse de autorități și să stăm acasă. Poate fi plictisitor, poate fi deprimant și poate fi greu să ne desfășurăm activitățile așa cum o făceam până nu demult. Însă gândul că noi înșine suntem cea mai importantă componentă din acest război dus cu virusul trebuie să ne bucure. Totodată, faptul că în sfârșit am apăsat butonul „pauză” și avem timp să facem mai multe lucuri pentru noi este extrem de îmbucurător.

Plictiseala și rutina pot fi omorâte foarte ușor. Trebuie doar să găsim activități pe care să le facem cu plăcere. Un tânăr din Sibiu, pe nume Ovidiu Țepeș, a creat, în acest sens, un site plin cu idei de lucruri care să ne țină ocupați în această perioadă în care stăm acasă.

„Eu fac aplicații și jocuri. Așa mi-a venit ideea. Dacă tot știu să fac site-uri, de ce să nu propun o listă cu diverse activități, ideale pentru perioada cât stăm în casă. Am căutat mai multe idei și le-am inclus acolo, pentru cei care vor să-și omoare timpul cu fel și fel de activități”, spune Ovidiu. site-ul „ieși acasă”, creat de un sibian - idei de activități pe care să le facem când stăm în casă

site-ul „ieși acasă”, creat de un sibian - idei de activități pe care să le facem când stăm în casăSite-ul se numește „Ieși Acasă” (iesiacasa.ro) și este unul interactiv. Lista activităților este lungă, iar Ovidiu îi așteaptă pe sibieni să vină cu propuneri interesante pe care să le poată adăuga acolo.


„Am primit deja o grămadă de idei, pe care vreau să le sortez să le adaug în site. Este prima dată când fac o astfel de paltformă. Sper să fie placul oamenilor și să găsească o idee potrivită pentru ei”, a mai spus Ovidiu. site-ul „ieși acasă”, creat de un sibian - idei de activități pe care să le facem când stăm în casă

Sibianul spune că, în această perioadă în care stă acasă nu are timp deloc să se plictisească. Respectă măsurile impuse de autorități și spune că este mulțumit că acum poate să desfășoare toate activitățile pe care, până nu demult, le dădea la o parte fiindcă nu avea timp pentru ele.

Ultima oră

Comentariul meu